Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У вересні безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно здобути професію адміністратора

Дата: 17.09.2021 08:49
Кількість переглядів: 195

Фото без описуЛегко знаходите спільну мову з іншими людьми? Вмієте невимушено підтримати розмову, згладити кути та гідно вийти із складної ситуації? Тоді професія адміністратора – саме для Вас!

Адміністратор здійснює роботу з ефективного та культурного обслуговування клієнтів. До посадових обов’язків адміністратора входить консультування  відвідувачів щодо послуг, які надаються. А також, за необхідності, вживання заходів щодо запобігання та ліквідації конфліктних ситуацій.

Для бажаючих отримати вищезазначену професію за сприяння обласного центру зайнятості з 27 вересня поточного року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається  навчання. Курcнaвчaннятривaтиме5,5 міс.
Умовами до направлення на навчання є:
·    повна загальна середня освіта;
·    повноліття (не менше 18 років);
·    медична довідка з допуском до професії;
·    особова медична книжка.
Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
Звертаємо увагу, що у зв’язку з карантинними обмеженнями графіки навчання можуть бути змінені, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном (0522) 32-13-28.
Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут: https://cutt.ly/JeLGmou

Відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень