Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Позачергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 20.09.2021 08:43
Кількість переглядів: 923

Фото без описуПід головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліани Пересадченко 15 вересня пройшло позачергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено та  затверджено  6 проєктів  рішень.

Рішенням виконавчого комітету продовжено термін перебування малолітніх  в комунальному некомерційному підприємстві «Кіровоградський обласний спеціалізований будинок дитини нового типу Кіровоградської обласної ради» до вирішення питання правового статусу дітей; надано статус дитини-сироти малолітньому; надано одноразову допомогу у розмірі 1810 грн.  двом особам з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Багатодітній родині, яка  перебуває у складній життєвій ситуації, надано соціальне житло  терміном на п’ять років, склад сім’ї – шість осіб та зобов’язано комунальне підприємство «Знам’янський комбінат комунальних послуг» заключити договір найму соціального житла.

Рішенням виконавчого комітету   затверджено мережу закладів освіти міста на 2021/2022  навчальний рік. Зауважимо, що у 2020/2021 навчальному році кількість освітніх закладів у місті збільшилась на один.

Дошкільною освітою у 7 закладах дошкільної освіти  та Петрівському навчально-виховному комплексі «Дошкільний навчальний заклад  - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Знам’янської міської ради  Кіровоградської області охоплено 1044  дитини, що становить 54 групи, з них 14 груп раннього віку і 40 груп дошкільного віку.

Загальною середньою освітою у 7 закладах загальної середньої освіти   охоплено 3500 здобувачів освіти. У 10-х, 11-х класах закладів загальної середньої освіти організовано профільне навчання. Разом з тим, затверджено роботу  6 груп продовженого дня з контингентом 180 учнів початкових класів.

У закладах позашкільної освіти, а саме у  Центрі дитячої та юнацької творчості передбачено роботу 76  груп для 1132 вихованців  за 7 напрямами позашкільної освіти - художньо-естетичний, гуманітарний, науково-технічний, військово-патріотичний, туристсько-спортивний, еколого-натуралістичний та спортивний (уведено до мережі у 2021/2022 навчальному році). При цьому, зазначимо, що художньо-естетичний напрям представлений трьома відділами: вокально-хоровий, хореографічний та декоративно-прикладний. 

У Знам’янській комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі   виховується  425 дітей у 33 групах за такими видами спорту: баскетбол, велоспорт, гандбол, легка атлетика, футбол та боротьба греко-римська.

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень