Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища, землекористування та будівництва

Дата: 17.09.2021 09:57
Кількість переглядів: 928

Фото без опису16 вересня 2021 року, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської, під головуванням голови постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища, землекористування та будівництва  Романа Кондратьєва, відбулося засідання зазначеної постійної комісії.

Комісією розглянуто профільні питання, що запропоновані до розгляду на черговій сімнадцятій сесії міської ради.

Зокрема, комісією розглянуто проєкти рішень «Про надання дозволу на укладення договору фінансового лізингу» та «Про використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток комунальної інфраструктури у тому числі на придбання комунальної техніки».

По зазначених вище двох питаннях заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліана Пересадченко надала інформацію та відповіла на питання членів комісії.

Під час розгляду проєкту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року № 41 «Про бюджет Знам’янської міської територіальної громади на 2021 рік», члени комісії детально обговорили зміни, що пропонуються та отримали відповіді щодо підстав для їх внесення від начальника фінансового управління Олени Лепетко.

Крім того, начальник фінансового управління відповіла на питання та наголосила на необхідності прийняття на сесії  рішення міської ради «Про прогноз бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2022-2024 роки».
Присутні члени комісії розглянули питання регулювання земельних відносин, що винесені на розгляд чергової 17 сесії Знам’янської міської ради.

Начальник відділу земельних питань Алла Грицюк ознайомила присутніх з 42 проєктами рішень, відповіла на запитання та надала необхідні документи.

За результатами роботи членами комісії надано висновки та рекомендації.

У роботі комісії брали участь: члени постійної комісії Роман Кондратьєв, Анатолій Тесленко, Наталія Балик, Тетяна Захарчук, секретар Знам’янської міської ради Вікторія Зеленська, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліана Пересадченко, начальники відділів та управлінь апарату  Знам’янської  міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради.   

Відділ забезпечення діяльності міської ради
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень