Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту

Дата: 17.09.2021 10:01
Кількість переглядів: 986

Фото без описуЗа участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської, відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту (голова Володимир Джулай).

Комісією розглянуто питання, що запропоновані до розгляду на черговій сімнадцятій сесії міської ради (у тому числі окремі питання регулювання земельних відносин). 

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліана Пересадченко проінформувала присутніх про проєкти рішень міської ради щодо надання дозволу КП «Знам’янський ККП» на придбання техніки за договором фінансового лізінгу  - автопідйомника, сміттєвоза із заднім завантаженням, трактора-навантажувача, а також, про використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток комунальної інфраструктури, у тому числі, на придбання комунальної техніки. Адже, зношеність основних засобів, що використовуються комунальним підприємством у господарській діяльності під час благоустрою та утримання території Знам’янської міської територіальної громади, потребує їх заміни задля покращення якості обслуговування, у зв’язку з  розширенням територій обслуговування після утворення громади, та з метою забезпечення надання комунальних послуг належної якості.

Заслухавши інформацію начальника фінансового управління Олени Лепетко, постійна комісія рекомендувала винести на розгляд міської ради проєкти рішень щодо внесення змін до бюджету (перерозподіл бюджетних призначень заплановано провести у межах планових призначень), а також Прогноз бюджету Знам’яської міської територіальної громади на 2022-2024 роки, що виноситься на розгляд міської ради на підставі ст.751 Бюджетного кодексу України.

Секретар Знам’янської міської ради Вікторія Зеленська доповіла депутатам про роботу постійних комісій міської ради за 7 місяців 2021 року та про депутатські звернення депутатів Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області восьмого скликання, що надійшли станом на 01.08.2021 року. Вікторія Володимирівна зупинилася на роботі постійних комісій, відзначивши зокрема кількість рішень, що перебувають на контролі кожної комісії та діяльність, яка здійснюється депутатами міської ради під час роботи в них: участь у проведенні засідань, кількість розглянутих питань, розгляд профільних питань, контроль реалізації цільових програм тощо.

На розгляд сесії міської ради рекомендовано винести рішення та затвердити нові Програми – програму «Безпечне правосуддя» на території Знам’янської міської територіальної громади Кропивницького району Кіровоградської області на 2021 рік та Міську комплексну програму протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку на території Знам’янської міської територіальної громади Кропивницького району Кіровоградської області на 2021-2025 роки.

Комісією також розглянуті питання: внесення змін до Міської програми «Обдарована молодь – запорука розвитку територіальної громади» на 2021-2025 роки та Положення про призначення премії імені В’ячеслава Шкоди учнівській молоді та педагогічним працівникам  за досягнуті успіхи; утворення старостинських округів та затвердження Положення про старосту старостинських округів; затвердження структури та загальної чисельності апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету,  виконавчих органів міської ради в новій редакції та інші.

До порядку денного засідання комісії було також включено розгляд профільних питань. Члени комісії заслухали інформацію про роботу закладів охорони здоров’я, освіти, соціального захисту та культури і спорту по підготовці до осінньо-зимового періоду 2021-2022 р.р. та виконання заходів енергозбереження  (інформували - директор КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради Руслан Пушкаренко, в.о. директора КНП «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради Микола Коноваленко, начальник відділу освіти Людмила Клименко, начальник УСЗН Алла Волошина, головний спеціаліст відділу культури і туризму Крістіна Тріфонова). Депутати зупинилися на проведенні закупівель для опалення закладів охорони здоров’я, освіти, соціального захисту та культури і спорту. 

Взято до відома інформацію начальника відділу освіти Людмили Клименко та директора КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради Руслана Пушкаренка про організацію харчування в закладах освіти та охорони здоров’я. 

За результатами роботи надано висновки та рекомендації комісії, які направлено відповідальним виконавцям для розгляду.
Участь у роботі комісії взяли депутати міської ради - члени постійної комісії  з питань охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту Володимир Джулай, Світлана Бойко, Вікторія Гмиріна, Сергій Пашко, Олег Тітарєв, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліана Пересадченко, начальник чергової частини відділу поліції №1 (м.Знам’янка) Кропивницького районного управління  поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Анатолій Кравчук, директор КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради Руслан Пушкаренко, в.о. директора КНП «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги 
 Знам’янської міської ради Микола Коноваленко, начальники відділів та управлінь апарату  Знам’янської  міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради.    

Відділ забезпечення діяльності міської ради
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень