Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Привітали з професійним святом працівників лісового господарства, лісової, деревообробної промисловості України

Дата: 17.09.2021 12:50
Кількість переглядів: 1075

Щорічно у третю неділю вересня в Україні відзначають День працівника лісу - професійне свято працівників лісового господарства, лісової, деревообробної промисловості України.

Сьогодні з цієї нагоди відбулись урочистості в актовій залі Державного підприємства «Чорноліське лісове господарство».Привітати лісівників прийшли  Знам’янський міський голова Володимир Сокирко та керуючий спрвами (секретар) виконавчого комітету Знам’янської міської ради Лілія Меренкова.

У своєму вітальному слові Володимир Феліксович відзначив високий професіоналізм та відданість нелегкій справі працівників Державного підприємства «Чорноліське лісове господарство» у цей складний для нашої держави  час та побажав їм плідної роботи на ниві вирощування, збереження та примноження лісових багатств. 

Також побажав міцного здоров’я, оптимізму, щедрої долі, особистого та родинного щастя і добробуту.

Під час урочистостей нагородили Почесною грамотою Знам`янської міської ради за  сумлінну,  самовіддану  працю, високий професіоналізм та  з нагоди  Дня працівників лісу Олександра Зуєва, директора Державного підприємства «Чорноліське лісове господарство» та Олену Кирпу, інженера з лісових культур Державного підприємства  «Чорноліське лісове господарство».

В свою чергу Директор лісгоспу Олександр Зуєв підвів підсумки роботи підприємства, привітав усіх зі святом та подякував колективу за сумлінну працю і особистий внесок кожного працівника у розвиток лісової галузі громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень