Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбувся тренінг на тему «Консультування з питань ВІЛ-інфекції, вірусних гепатитів та туберкульозу, профілактика стигматизації людей, які живуть з ВІЛ»

Дата: 16.09.2021 15:56
Кількість переглядів: 956

Фото без описуЗа сприяння Знам’янського міського центру соціальних служб в реалізації проекту «Оптимізація медичної допомоги ВІЛ-інфікованим особам в місті Кропивницький та Кіровоградській області» Благодійного фонду «Баварський дім, Одеса», з метою підвищення кваліфікації працівників центру соціальних служб та інших суб’єктів соціальної роботи відбувся тренінг на тему «Консультування з питань ВІЛ-інфекції, вірусних гепатитів та туберкульозу, профілактика стигматизації людей, які живуть з ВІЛ». 

Тренер Благодійного фонду «Баварський дім, Одеса», В. Горбунов в ході тренінгу розкрив питання епідситуації у світі, Україні та Кіровоградській області; етичних та соціальних аспектів епідемії, стигми і дискримінації уразливих груп населення, шляхів передачі ВІЛ, туберкульозу та вірусних гепатитів, діагностики ВІЛ, ТБ, ВГ, профілактики хімічної залежності, відпрацювання навичок консультування на ВІЛ-інфекцію, навичок ефективної комунікації, феномену згорання. 

В тренінгу взяли участь 17 учасників, а саме працівники центру соціальних служб, працівники освіти, відділу молоді, спорту та охорони здоров’я, відділу ДУ «Центр пробації» Знам’янського МВФ ДУ «Центр пробації» в Кіровоградській обл., відділу поліції №1 (м.Знам’янка) Кропивницького РУП ГУНП в Кіровоградській області. За результатами тренінгу учасники отримали сертифікати. 
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень