Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Барвиста осінь землю заквітчала і свято селища для всіх подарувала

Дата: 14.09.2021 08:20
Кількість переглядів: 925

Фото без описуТеплої осінньої днини 11 вересня смт Знам’янка Друга зустріла свою 291 річницю з дня заснування. 
Почесний гість свята - Знам’янський міський голова Володимир Сокирко привітав присутніх та побажав, щоб у громаді панувала суспільна злагода, взаємна повага та довіра, а в кожному домі – родинний затишок, мир, любов та достаток, а також нагородив грамотами Знам’янської міської ради активних мешканців селища.

Серед нагороджених були представники аматорських колективів Будинку культури: вокально-хоровий колектив «Горлиця», керівник Карина Корнієнко, та вокалісти Галина Рибнікова та  Дмитро Кірій.

Цікаво, жваво та весело було з самого ранку на дитячому активному майданчику «Happy time» (за підтримки  благодійного фонду IMOCE). Для наймолодших мешканців селища працювала команда активних та завзятих юнаків і дівчат. Діти змагалися, веселилися на надувних гірках та пригощалися солодощами.

Концертно-театральна студія «Азарт», керівник Карина Корнієнко, підготувала для дітей селища ще один сюрприз. На паркову алею завітали «живі» скульптури казкових героїв. Тут можна було побачити чарівних Попелюшку з принцом, величних королев і короля,  Чахлика Невмирущого, безтурботного Буратіно і розумницю Мальвіну, лісу Алісу та кота Базиліо, прекрасну Білосніжку, добрих Фей, неперевершену Жар-птицю, Золоту Рибку та Пірата. 

Урочистості розпочалися  «Ходою майбутнього»  нашого селища – учнів одинадцятих та перших класів Знам’янських загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів №6 та №7, яких очолювали юні барабанщиці. Дівчата і учні подарували всім несподіваний сюрприз – яскравий енергійний  масовий танок «Ми молодь України».

Концертна програма була різнобарвною. Пролунали як українські пісні у виконанні аматорського вокально – хорового колективу «Горлиця», керівник Карина Корнієнко, так і сучасні у виконанні  дитячого вокального колективу «Співаночки», солістів Галини Рибнікової, Дмитра Кірія, Аліни Туркової, Івана і Жанни Шпаченків.

Запальні танці хореографічного колективу сучасного танцю центру дитячої та юнацької творчості «Сузір’я», керівник Олена Андрєєва, не залишили нікого байдужим, а подарували усмішки на обличчі й гарний настрій.

Гості свята - студія вокального співу «MELOS», керівник Руслан Павловський, та хореографічна група народного аматорського ансамблю української пісні та танцю «Барвінок», керівник Тетяна Часник, Знам’янського міського Палацу культури подарували незабутні яскраві концертні номери.

Прикрасою святкового концерту став фінальний масовий номер у виконанні солістів БК, аматорського вокально – хорового колективу «Горлиця» та хореографічного колективу сучасного танцю Центру Дитячої та Юнацької Творчості «Сузір’я».
Подарунком мешканцям смт Знам’янка Друга став тріумфальний виступ Олександра Безая та святковий салют.

Відділ культури і туризму 
виконавчого комітету Знам’янської міської ради

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень