Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Сімнадцята cесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання

Дата: 08.09.2021 16:10
Кількість переглядів: 863

Фото без опису22 вересня 2021 року о 09.00 год.,  відповідно до розпорядження Знам’янського міського голови Володимира Сокирка від 08 вересня 2021 року "Про скликання сімнадцятої cесії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання" у сесійній залі міської ради за адресою: м. Знам’янка, вул. Михайла Грушевського,19, ІІ поверх, відбудеться чергова сімнадцята cесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

На  розгляд сесії виносяться наступні питання: 

Про надання дозволу на укладення договору фінансового лізингу.
Про використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток комунальної інфраструктури у тому числі на придбання комунальної техніки.
Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №41 «Про бюджет Знам’янської міської  територіальної громади на 2021 рік».
Про прогноз бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
Про роботу постійних комісій Знам’янської міської ради за 7 місяців 2021 року.
Про депутатські звернення депутатів Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області восьмого скликання, що надійшли станом на 01.08.2021 року.
Про затвердження Програми «Безпечне правосуддя» на території Знам’янської міської територіальної громади Кропивницького району Кіровоградської області на 2021 рік.
Про затвердження Міської комплексної програми протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку на території Знам’янської міської територіальної громади Кропивницького району Кіровоградської області на 2021-2025 роки.
Про внесення змін до рішення міської ради від 19 лютого 2021 року №142 «Про затвердження Міської програми «Обдарована молодь – запорука розвитку територіальної громади» на 2021-2025 роки та Положення про призначення премії імені В’ячеслава Шкоди учнівській молоді та педагогічним працівникам  за досягнуті успіхи».
Про утворення старостинських округів та затвердження Положення про старосту старостинських округів.
Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету,  виконавчих органів в новій редакції.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ОГІЄВИЧУ О.Х.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність СЕМЕНКОВІЙ Т.М.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність КАРАБАНОВУ О.О.
Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ПОЛІЩУК С.І.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ПОЛІЩУКУ П.В.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ПОЛІЩУКУ І.П.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ЛЕБЕДЄВІЙ А.Р.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ЛАЙТАР Л.П.
Про уточнення площі та затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ЗАМУЛІ С.В.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ОСАДЧОМУ С.Г.
Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки ГОЛОВЧИЦУ О.В.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду ПрАТ «Кіровоградобленерго».
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду КОМПАНІЄЦЬ Н.О.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) товариству садівників «Південне».
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність КУЧЕРУ А.О.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ПОЛЯКОВУ С.О.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність РЯБІКОВУ О.Ю.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ШКУРКУ Д.О.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність КОЗЛОВУ С.О.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ПІЩІКОВУ С.Б.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ЛАВРИКОВІЙ Н.О.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ЛОБКО А.В.
Про уточнення площі затвердження технічних документацій щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність.
Про уточнення площі та видачу документів підтверджуючих право власності на земельну ділянку ПУГАЧОВУ О.Є.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність РУСІНІЙ О.В.
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність БОРОВІЧЕНКУ Ю.Ю. та МАРКОВІЙ Г.М.
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ІГНАТЮК Н.О.
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ШВЕЦЮ М.П.
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ХОЛЯВІНСЬКОМУ  В.М.
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду СТУПОВІЙ Ю.С. та СТУПОВУ Є.А.
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ДЕМ’ЯНЕНКУ Р.В.
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  в оренду КРАМАРУ О.В.
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  в оренду КОРНІЄНКУ С.В.
Про продовження терміну дії договору оренди землі БАНДУРЦІ В.І.
Про поновлення терміну дії договору оренди землі ТКАЧУ В.В.
Про припинення дії договору оренди землі ТОВ «ГЕОІД».
Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність БАБКІНІЙ Ю.В.
Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність БАБКІНІЙ Н.О.
Про прийняття у комунальну власність Знам’янської міської територіальної громади земельних ділянок з державної власності.
Про надання дозволу на виготовлення комплексного плану просторового розвитку території Знам’янської міської територіальної громади.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (для подальшого заключення договору оренди землі) ТОВ «Знам’янський торгівельний комплекс «Відродження».
Про депутатські запити.
Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень