Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Вельмишановна Знам'янська громадо!!! Від щирого серця вітаю всіх з Днем смт.Знам’янка Друга!!!

Дата: 11.09.2021 07:27
Кількість переглядів: 937

Фото без описуЦе наше спільне свято!  День селища – це подія, що покликана об’єднати наше минуле, сьогодення і майбутнє. Усі досягнення, якими багате селище, складаються зі щоденної праці, знань і талантів кожного його мешканця. Саме в таке свято кожен відчуває себе  частиною великої родини.

Цього року День селища вперше відбувається як  смт.Знам’янка Друга  увійшла до складу Знам'янської територіальної громади. Нині ми велика єдина родина, поєднана спільними планами на розвиток громади та покращення життя громадівців. І всі разом ми будемо прикладати  зусилля, щоб селище розвивалося, оновлювалося й змінювалося на краще, зростав його як економічний, так і культурний потенціал.

Вітаємо зі святом сельчан та від душі бажаємо щоб взимку всіх вас зігрівало тепло рідної домівки,  щоб по весні все селище розквітало і дарувало всім аромат щастя, щоб влітку робота кипіла добре і весело, а осінь приємно радувала щедрими врожаями і добрими сподіваннями, щоб всі були здорові, жили в злагоді.

Нехай народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку під мирним небом і впевненості у завтрашньому дні. Нехай щастя, любов та достаток живуть у кожному домі та в кожній родині!

З повагою,

Знам’янський міський голова                                                      Володимир СОКИРКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень