Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

За сприяння міського голови Володимира Сокирка знам’янські волонтери відвезли гуманітарну допомогу військовим, що нині перебувають на Луганщині

Дата: 10.09.2021 14:59
Кількість переглядів: 959

Фото без описуЗа сприяння міського голови Володимира Сокирка знам’янські волонтери відвезли гуманітарну допомогу військовим, що нині перебувають на Луганщині. Близько тони овочів зібрали містяни та мешканці навколишніх сіл. 

Особливо відзначилися освітяни - ДНЗ №6 “Сонечко” та НВК "Знам`янська ЗШ І-ІІІ ст.№3-гімназія" (директори  Кадигроб Олена та  Подвиженко Олена). 

Варто також відзначити відомих місцевих благодійників братів Юрія та Олега Гребенюків, які придбали для військових компресор, плівку-утеплювач , електроди тощо . 

Варто відзначити, що знам’янчани були першими волонтерами, які завітали до  цього військового підрозділу . Тому вся допомога була дуже слушною . А традиційне олів’є, приготоване волонтерками, зробило приїзд волонтерів для бійців справжнім святом!

Восьмий рік триває російсько-українська війна і протягом усього часу знам’янчани активно допомагали армії. Будемо продовжувати це робити  й надалі!

Координатор ГО «Знам’янське об’єднання «Майдан» Наталія Тишкевич



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень