Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання бюджетної комісії 08 вересня 2021 р.

Дата: 09.09.2021 10:55
Кількість переглядів: 960

Фото без описуПід головуванням голови бюджетної комісії Нелі Данасієнко, за участі заступника міського голова з питань діяльності виконавчих органів Ліани Пересадченко, відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємництва.

Відповідно до плану роботи профільної комісії, було розглянуто питання про: порядок використання коштів бюджету територіальної громади, наданих для фінансової підтримки громадським організаціям інвалідів і ветеранів у 2021 року; фінансово-господарську діяльність комунальних підприємств міста за перше півріччя 2021 року; аналіз фінансування бюджетних установ за 2 квартал та стан виконання бюджету територіальної громади по підсумках 1 півріччя 2021 року.

У ході засідання постійна комісія заслухала інформацію управління соціального захисту населення, відділу економічного розвитку, підприємництва, промисловості та торгівлі та фінансового управління. Члени постійної комісії інформацію головних розпорядників коштів взяли до відома.

За результатами роботи комісія рекомендувала: надати пропозиції щодо збільшення прибутковості підприємств та ефективності надання послуг населенню.

Начальникам відділу та керівникам структурних підрозділів апарату управління надано рекомендації, висловлено зауваження та пропозиції.

У роботі комісій були присутні члени постійної комісії Тетяна Іваськів, Людмила Семиніна, Ігор Качанов, Олександр Роздобудько, а також брали участь депутати міської ради Тетяна Захарчук, Оксана Войчишина, Наталія Клименко, начальники фінансового управління та відділу освіти, керівник КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг».

Відділ забезпечення діяльності міської ради

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень