Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Позачергова шістнадцята cесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання

Дата: 06.09.2021 10:43
Кількість переглядів: 927

Фото без опису08 вересня 2021 року о 09.00 год.,  відповідно до розпорядження Знам’янського міського голови Володимира Сокирка від 06 вересня 2021 року "Про скликання позачергової шістнадцятої cесії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання" у сесійній залі міської ради за адресою: м. Знам’янка, вул. Михайла Грушевського,19, ІІ поверх, відбудеться позачергова шістнадцята cесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

На  розгляд сесії виносяться наступні питання: 

Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №41 «Про бюджет Знам’янської міської  територіальної громади на 2021 рік».
Про затвердження Порядку надання коштів з бюджету Знам'янської міської територіальної громади в 2021 році громадським організаціям  на реалізацію проєктів соціальної дії в рамках  програми розвитку локальних ініціатив.
Про  внесення змін до рішення Знам’янської  міської ради від  27.01.2021р. №47 «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень