Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Підприємців Знам'янської міської територіальної громади привітали з професійним святом

Дата: 06.09.2021 08:53
Кількість переглядів: 1145

Фото без описуУрочистий захід провели у  приміщенні виконавчого комітету Знам’янської міської ради. Також відбулося нагородження підприємців, які зробили значний внесок у розвиток  громади.  

Зі святом представників малого та середнього бізнесу привітали: Знам’янський міський голова Володимир Сокирко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліана Пересадченко, начальник   Знам’янської ДПІ Головного управління ДПС у Кіровоградській області Руслан Іваненко.    

Cтаном на 1 січня 2021 року в м.Знам’янка зареєстровано 5 середніх підприємств, 104 – малих та 1017 фізичних осіб- підприємців.

«Місцевий  бізнес охоплює практично всі сфери діяльності нашої громади, серед них промисловість, будівництво, сільське господарство, торгівля, освіта й охорона здоров’я, побутове обслуговування, вантажні та пасажирські перевезення.  Кожен з вас є рушійною силою нашої громади. Саме малий та середній бізнес у першу чергу створюють робочі місця та наповнюють податками бюджет нашої громади та держави. За 2020 рік до бюджету громади від малого та середнього бізнесу надійшло майже 11млн. грн.. Ви займаєтесь соціальними і благодійними проєктами, модернізацією виробництва та іноваційними програмами. Сьогодні, завдяки результатам вашої роботи, наше місто стає гарнішим та сучаснішим» - зазначив у своєму привітальному слові Володимир Сокирко.

З нагоди професійного свята Володимир Сокирко  вручив кращим підприємцям громади відзнаки Знам’янської  міської ради та цінні подарунки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень