Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Першого вересня, в День знань, Знам’янська дитяча музична школа ім. М. В. Лисенка гостинно відкрила двері для своїх вихованців

Дата: 06.09.2021 08:46
Кількість переглядів: 984

Фото без описуНа сьогодні навчальний заклад виконує свої функції - займається естетичним вихованням підростаючого покоління, залучає до навчання обдарованих та здібних дітей, створює умови для творчого та духовного розвитку, задовольняє потреби у професійному самовизначенні і творчій самореалізації. Діти – головний скарб нашої держави. 

Тому так важливо зробити все, щоб вони росли і розвивались у максимально прийнятних умовах для розвитку та виховання. Цього року  заклад зустрів учнів оновленим фасадом школи та холом. 

За рахунок міського бюджету були придбані сучасні магнітні дошки для кабінетів теоретичних дисциплін. Спільними зусиллями директора  школи Івасенка С.В., начальника відділу культури та туризму Бабаєвої С.М.  та міської влади школа  має оновлений вигляд, святковий настрій та творчі плани. 

Цьогоріч колектив школи поповнився  і молодими амбітними викладачами. Додатковий набір до школи  триває до 15 вересня. Запрошуємо на навчання  дітей  7-9 років за спеціальностями баяну, акордеону, бандури та сольного співу.  Тож поспішайте поповнити нашу дружну творчу родину!  

Відділ культури і туризму
виконавчого комітету Знам’янської міської ради 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень