Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання виконавчого комітету Знам'янської міської ради

Дата: 03.09.2021 14:14
Кількість переглядів: 1235

Фото без описуПід головуванням міського голови СОКИРКА Володимира Феліксовича 26 серпня пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 36 проєктів рішень, затверджено 34.

Рішенням виконавчого комітету прийняті рішення щодо здійснення правочинів з житлом, де користувачами і власниками є малолітні та неповнолітні діти; продовжено функціонування трьох дитячих будинків сімейного типу в зв’язку з приєднанням території Петрівської сільської ради до Знам’янської територіальної громади; надано можливість батькові, спілкуватися з дітьми, встановлено порядок участі; надано дозволи матерям малолітніх дітей на влаштування їх на цілодобове перебування до КЗ «Центральноукраїнський ліцей-інтернат спортивного профілю Кіровоградської обласної ради» на 2021-2022 навчальний рік; надано статус дитини-сироти та встановлено опіку над малолітньою; визначено місце проживання малолітніх дітей разом з батьком; направлено малолітнього до КНП «Кіровоградський обласний спеціалізований будинок дитини нового типу Кіровоградської обласної ради».

Поставлено в першочергову чергу внутрішньо – переміщену особу із тимчасово окупованої території України міста Луганськ, в сім’ї якої є син особа з інвалідністю з дитинства; в позачергову чергу квартирного обліку поставлено дитину, яка позбавлена батьківського піклування та дитину – сироту; в позачергову чергу соціального квартирного обліку особу з числа дітей сиріт.

Фото без описуЗ метою належного вшанування пам’яті загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил в Україні затверджено Положення про Дошку Пам’яті загиблих учасників АТО/ООС та утворено комісію з питань вшанування пам’яті загиблих померлих учасників антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил в Україні.

З метою підвищення якості та ефективності організації харчування, задоволення фізіологічних потреб дітей в основних харчових речовинах та енергії встановлена вартість харчування однієї дитини на день у розмірі:

  • 32 гривні - для дітей віком до 3–х років з розміром батьківської плати 50 % - 16 гривень на день в грошовому еквіваленті;
  • 38 гривень - для дітей віком від 3–х до 6 (7) років з розміром батьківської плати 50 % - 19 гривень на день в грошовому еквіваленті.

 Розглянуто звернення громадської організації «Енергія молоді» та надано дозвіл на встановлення додаткових елементів креативного культурного арт-простіру «Поетична Знам’янка.

З метою упорядкування і підвищення якості роботи структурних підрозділів затверджено перспективний план роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради на ІV квартал 2021 року.

Затверджено Положення про Знам’янську міську ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Кіровоградської області.

 У зв'язку з численним зверненнями жителів мікрорайону "Південний" в м.Знам'янка внесено зміни до розкладу руху пільгових рейсів на міському автобусному маршруті загального користування № 2 "Готель – мікрорайон Південний".

 Затверджено список для виконання безоплатного ремонту житла особі з інвалідністю внаслідок війни 2 групи.

Заслухано та обговорено інформацію про стан фінансово-господарської діяльності комунального підприємства "Бюро технічної інвентаризації" за підсумками 6 місяців 2021 року. За результатами фінансово-господарської діяльності за 6 місяців 2021 року визнано роботу комунального підприємства - задовільною. Протягом 1 півріччя 2021 року комунальним підприємством "Бюро технічної інвентаризації" виконано 316 замовлень, в тому числі населенню – 314. Усі замовлення виконані. Основним економічним показником підприємства являється його прибутковість. На кінець звітного періоду комунальне підприємство прибуткове. Чистий прибуток склав 2,6 тис. грн., що на 1,3 тис. грн. більше ніж за відповідний період 2020 року (1,3 тис. грн.).

Розглянуто заяви фізичних осіб та надано дозволи на сезонну торгівлю квітами, вирощеними власноруч за адресою: м.Знам’янка, вул.Михайла Грушевського.

Розглянуто заяву фізичної особи-підприємця та надано дозвіл на тимчасове розміщення дитячих атракціонів та святкової торгівлі під час проведення свята Дня козацької слави при умові дотримання карантинних норм та вимог Держпродспоживслужби.

На виконання Указу Президента України від 24 лютого 2021 року № 71/2021 “Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2021 році” рішенням виконавчого комітету затверджено основний та резервний склад міської призовної комісії для проведення призову громадян на строкову військову службу у жовтні-грудні 2021 року громадян чоловічої статі, придатних за станом здоров’я до військової служби в мирний час, яким до дня відправлення у військові частини виповнилось 18 років, та старших осіб які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

 

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень