Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Свято «День Знань» у Знам’янській міській територіальній громаді

Дата: 01.09.2021 16:09
Кількість переглядів: 1408

Фото без описуТримаючи  у долонях краплинки осіннього сонця, зрошеного щасливими спогадами прекрасної пори року, - літа, до закладів освіти міста завітало свято  Першовересня – свято «День Знань».

Перший дзвоник зібрав  у дружню шкільну родину цьогоріч 350 першокласників. Шкільні подвір’я цього дня «заговорили» дитячими голосами та  дзвіночками, що закликали усіх дітей до Країни Знань.

В урочистий та святковий день – День Знань до закладів загальної середньої освіти з метою вручення подарунків (мікрофонна радіосистема преміум сегменту) та вітальним словом завітали почесні гості: Знам’янський міський голова Володимир СОКИРКО, секретар міської ради Вікторія Зеленська, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету міської ради Лілія МЕРЕНКОВА, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів  Ліана ПЕРЕСАДЧЕНКО та Олег ГРЕБЕНЮК та начальник відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради Людмила КЛИМЕНКО.

До вітальних слів та побажань на адресу здобувачів освіти, освітян та батьківської громадськості з нагоди початку нового навчального року приєдналися директори закладів освіти, представники  служб та підприємств, зокрема ДП «Чорноліське лісове господарство»  та інші меценати.

Для 148 одинадцятикласників 2021/2022 навчальний рік – останній рік навчання  у школі.  Яскравий, наповнений кольорами та барвами галасливого дитинства, зворушливий Першовересень стане для  учнів 1-х та 11-х класів незабутнім спогадом про Перший клас, Перший дзвінок, Першого вчителя і Перший урок.

Відділ освіти
виконавчого комітету Знам’янської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень