Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Педагогічна серпнева (не)конференція у Знам’янській міській територіальній громаді

Дата: 30.08.2021 14:50
Кількість переглядів: 1069

Фото без опису28 серпня 2021 року за ініціативи начальника відділу освіти Людмили КЛИМЕНКО та працівників КУ «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» (директор Ольга ЛІПІНСЬКА) на базі Знам’янського центру дитячої та юнацької творчості відбулася педагогічна серпнева (не)конференція «Нові формати освіти: навчаємо ефективно і з радістю» для педагогічних працівників закладів освіти Знам’янської міської територіальної громади.

У роботі серпневої (не)конференції взяли участь педагоги міста, працівники міського центру професійного розвитку педагогів, інклюзивно-ресурсного центру, начальник відділу освіти Людмила КЛИМЕНКО та почесні гості: Знам’янський міський голова Володимир СОКИРКО; керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Лілія МЕРЕНКОВА; начальник управління Державної служби якості освіти у Кіровоградській області Лілія СИНЧУК; начальник відділу моніторингу, позапланового контролю закладів освіти та роботи з експертами управління Державної служби якості освіти у Кіровоградській області Оксана ДЖАФАРЛІ; начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Знам’янського управління ГУ Держпродспоживслужби у Кіровоградській області  Сергій МАНЬКО; завідуюча Знам'янським районним лабораторним відділенням ДУ «Кіровоградський обласний лабораторний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» Олена ФІЛОНОВСЬКА, інспектор 18 ДПРЧ У ДСНС України у Кіровоградській області Юрій ШМАЛЬКО; заступник директора з навчальної роботи державного навчального закладу «Знам’янський професійний ліцей» Олена ОЛІЗЬКО; голова міського комітету профспілки освітян Тетяна МЕЛЬНИК.

Темою для обговорення стали питання: «Освіта сьогодні та завтра», «Основні тенденції розвитку освітньої галузі в місті», «Розбудова внутрішньої системи забезпечення якості освіти», «Безпечні умови організації освітнього процесу в закладах освіти»,  «Основні тенденції розвитку профспілкового руху та завдання профспілки працівників освіти в умовах соціально-економічної трансформації».

 Після панельної дискусії було організовано роботу в локаціях на базі навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 – ліцей» та інклюзивно-ресурсного центр, модераторами яких були працівники центру професійного розвитку педагогічних працівників, інклюзивно-ресурсного центру та відділу освіти:

  • Методичний діалог «Внутрішня система забезпечення якості освіти у школах». Модератор – Спірідонова Олена Вікторівна.
  • Фест-НУШ – ««Креативний простір: теорія і практика навчання у Новій українській школі». Модератор - Остроушко Ірина Іллівна.
  • «Воркшоп» -  «Сучасні освітні технології».

Модератор – Лисакович Володимир Володимирович.

  • Педагогічна лабораторія  «Сучасна освіта – доступна освіта».

Модератор – Мельник Лариса Анатоліївна.

  • Арт-хаб «Траєкторія розвитку педагога».

Модератор – Ліпінська Ольга Григорівна.

  • Студія розвитку майстерності.

Модератор – Попова Тетяна Миколаївна.

  • Навчання «HACCP: практичний підхід в організації здорового харчування вихованців та учнів закладів освіти міста»

Модератор – Скляровська Л.Д.

В рамках проведення заходу учасники змогли відвідати педагогічну виставку та поділитися своїми враженнями за філіжанкою кави.

Всі учасники педагогічної серпневої (не)конференції отримали естетичне задоволення від музичних вітань Зразкового хореографічного колективу «Екстраверт» (кер. Стукаленко М.В.) та від свого колеги Дар’ї ВОЛОВОЇ.

Дякуємо адміністраціям закладів освіти, на базі яких відбувалися заходи педагогічної серпневої (не)конференції, за сприяння у їх проведенні.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень