Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Привітання міського голови Володимира Сокирка з Днем пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Дата: 29.08.2021 09:30
Кількість переглядів: 935

Фото без описуШановні знам’янчани!
Шановні захисники України!
Учасники АТО та ООС, військовослужбовці ЗСУ та добровольці,
воїни запасу та ветерани Другої світової війни!

           29 серпня наша країна відзначає День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Бо серцем, душею та розумом відчуваємо, що найдорожчим є Мир, найсвятішою є Перемога над ворогом, а найповажнішим — мужність та героїзм наших воїнів, які пліч-о-пліч відстоюють Батьківщину, віру, культуру та право кожного українця на життя та свободу!
        За кожен день, який ми проживаємо на вільній знам’янській землі, було заплачено найдорожчу ціну — життя солдатів-визволителів, гідних синів України! 
         На вівтар нашого визволення поклали свої життя славні сини, доньки України та нашого міста. Ми віддаємо данину пам’яті та поваги тим українцям, які національну самовідданість поставили вище за власне життя. 
           Завдяки цим сміливим людям ми з вами живемо у спокої та злагоді. Разом з тим, вже --сім своїх синів та одну доньку втратило наше місто: вічна пам’ять нашим землякам: Віктору Голому, Дмитру Кісліченку, Дмитру Єфремову, Катерині Носковій, Дмитру Цуркану, Сергію Капелюсі, Сергію Трубіну, Коваль Юрію, які серед перших стали на захист країни!
       Низький уклін рідним і близьким загиблих героїв. Нема в світі нічого такого, що могло б замінити втрату сина, чоловіка, батька, брата, доньки, матері.
           Ціною власного життя, герої цієї підступної та жорстокої війни в черговий раз довели усьому світу — Україна єдина і неподільна. І в єдності — наша сила!
             Вічна слава патріотам, які загинули за свободу рідної країни!
 Слава Україні! Героям Слава!
 З повагою,
 Знам’янський
 міський голова                                                                                 Володимир СОКИРКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень