Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Мистецькі вихідні

Дата: 25.08.2021 16:55
Кількість переглядів: 967

Фото без опису21 серпня 2021 року у Міському палаці культури відбувся Фестиваль патріотичної пісні «Від миру до війни. Від війни до миру». До цього заходу музей представив виставку світлин воїнів АТО «Воїни – земляки на варті батьківської оселі» у стінах Палацу культури. Виставка викликала зацікавленість гостей, зокрема воїнів АТО (ООС) знам’янчан. Також з виставкою познайомилися старшокласники НВК «ЗШ І-ІІІ ступ. №2 – ліцей», яких скерувала вчителька НВК «ЗШ №2 - ліцей» Валентина Панкевич.

Чудовий настрій та професійну консультацію отримали найчарівніші жінки та дівчата в Будинку культури смт Знам’янка Друга на майстер-класі від досвідченого косметолога в рамках проекту «Мистецькі вихідні». Присутні дізналися як правильно доглядати за шкірою обличчя, волоссям, навчилися основам макіяжу.

Добігає кінця захоплююча подорож – літні канікули в бібліотеці! Веселі ігри, захоплюючі руханки, творчі майстер класи, перегляди цікавих мультиків, підготовлені бібліотекарями, принесли чимало задоволення юним книголюбам. Ось і недільний кінозал в центральній бібліотеці «МультяшКіно» зібрав непосид на перегляд кінофільму «Том і Джері 21».

В рамках реалізації проекту «Мистецькі вихідні» в юнацькій бібліотеці пройшла інформаційна хвилинка «Літо, літечко пройшло, всім розваги принесло» під час якої діти ділилися своїми враженнями про те, як вони відпочивали, розважалися під час літніх канікул. А щоб час проведений в бібліотеці був цікавим і корисним, бібліотекар запропонувала дітям зробити рухливу іграшку.

Напередодні Дня Незалежності нашої держави бібліотекарі бібліотеки – філії №3 провели бібліоквест «Я люблю Україну». Гості подорожували станціями: «Моя Батьківщина», «Історична», « Літературна»,  «Карта з гербів та прапорів областей України»,  «Загадкова», «Кросворд», «Пісенна», на останній станції  мали можливість створити плакат «Мій край – земля моїх батьків».    

Парковий вікенд «Лавочки-читалочки» відбувся в смт. Знам’янка Друга стараннями співробітниць бібліотеки-філії №2. У затишній місцині селища зацікавлені жителі мали змогу ознайомитися з новими надходженнями та вже визнаними «хітами» бібліотечних фондів, погортати сторінки яскравих видань. Дорослі звертали увагу на гостросюжетну прозу Андрія Кокотюхи та Наталі й Олександра Шевченків, гумористичні оповідки з життя працівників НАСА від Доржа Бату; юних читачів привабила «Історія одного поросятка» Юрія Винничука й Костя Лавра та журнал «Бедрик».

Гляньте, на ньому волошки цвітуть, Гляньте, жита в ньому золото ллють. З жита й волошок наш прапор ясний. З неба і сонця, як день весняний! О. Олесь «Блакить небес і сонця світ». Бібліотека філія 4, провела інформ-бюро до дня прапора України.

До дня незалежності України біля міського Палацу культури, у вечірній час, був показ фільму «Захар Беркут».

 

Відділ культури і туризму
виконавчого комітету Знам’янської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень