Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чарівна деревина

Дата: 10.08.2021 09:35
Кількість переглядів: 1259

Фото без описуПід час святкування Дня міста увагу знам’янчан привернули оновлені дерев’яні фігурки, що розташовані біля Центру дитячої та юнацької творчості у парку культури і відпочинку. І справді, вони заграли новими фарбами, стали ще більш казковими. Багатьом мешканцям цікаво, хто взагалі автор цих загадкових персонажів і хто оновив їх до міського свята. Відкриємо цю невелику таємничку.

Валерій Іванович Коваленко художник-оформлювач творчої категорії, працював у знам'янській художній майстерні та й на пенсії творчий потяг не полишає справжнього майстра.

Якщо ви пам'ятаєте, казкові персонажі з'явилися в парку у 2017 році, коли Валерій Іванович звернувся до міської влади з ескізами скульптур, і запропонував втілити їх у життя та встановити у парку.

За роки деревина зазнала небажаних, але неминучих змін і Майстер знов звернувся до міської влади з пропозицією допомогти у реставрації скульптур. При підготовці до дня міста, враховуючі роботи з благоустрою, було придбано необхідні матеріали. І ось, улюблені казкові персонажі отримали друге життя.  

Взагалі, творча натура не зупиняється ніколи. Валерій Іванович працює з деревиною для душі, з задоволенням дарує свої роботи друзям. У Палаці культури була персональна виставка майстра, де можна було помилуватися різнобарв’ям творчого розмаху. Бере участь Валерій Іванович і в інших виставках митців нашого міста. А ще ця творча людина є учасником Народного самодіяльного ансамблю української пісні і танцю «Барвінок», де також реалізує свої творчі здібності. Тож, побажаємо майстру багато років творчого і натхненого життя, та висловимо сподівання, що його роботи будуть збільшуватись і прикрашати наше місто.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень