Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

П'ятнадцята сесія Знам'янської міської ради восьмого скликання

Дата: 09.08.2021 11:30
Кількість переглядів: 898

Фото без опису

20 серпня 2021 року о 09.00 год., відповідно до розпорядження Знам’янського міського голови Володимира Сокирка від 9 серпня 2021 року № 34 "Про скликання  тринадцятої cесії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання" у сесійній залі міської ради за адресою: м. Знам’янка, вул. Михайла Грушевського,19, ІІ поверх відбудеться чергова тринадцята сесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

 

На  розгляд сесії виносяться наступні питання: 

3.1. Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №41 «Про бюджет Знам’янської міської територіальної громади на 2021 рік».
3.2.   Про визнання такими, що втратили чинність рішення Знам’янської міської ради.
3.3.   Про включення потенційного об’єкту оренди до Переліку першого типу. 
3.4. Про включення до Переліку першого типу потенційного об’єкту оренди -  частину приміщення будівлі по вул.Перспективна,51 в смт. Знам’янка Друга.
3.5. Про включення до Переліку першого типу потенційного об’єкту оренди - частину приміщення будівлі  по вул.Перспективна,70 в смт. Знам’янка Друга.
3.6.  Про  надання  міській центральній бібліотеці Знам'янської міської ради  в оренду частини нежитлової будівлі по вул. Перспективна, 51.
3.7. Про  надання  виконавчому комітету Знам'янської міської ради  в оренду частини нежитлової будівлі по вул. Перспективна, 51.
3.8. Про внесення змін до рішення міської ради від 19 березня 2021 року №192 «Про передачу майна комунальної власності на право оперативного управління комунальному некомерційному підприємству «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської  міської ради.
3.9.    Про надання згоди КНП «Знам’янська міська лікарня ім.А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради на продовження дії договору оренди приміщення під розміщення аптеки №172  ПрАТ «Ліки Кіровоградщини».
3.10.    Про  внесення змін до рішення Знам’янської  міської ради від  27.01.2021р. №47 «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради».
3.11.    Про затвердження Міської  програми зміцнення законності, безпеки та порядку на території Знам’янської міської територіальної громади Кропивницького району Кіровоградської області на 2021 – 2024 роки.
3.12.    Про  внесення змін до рішення Знам’янської міської ради від 18 червня 2021року №417 «Про передачу приміщення комунальної власності в оперативне управління».
3.13.    Про затвердження Положення про відділ забезпечення діяльності  міської ради.
3.14.    Про затвердження Положення архівного відділу Знам’янської міської ради.
3.15.    Про затвердження Положення про відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.
3.16.    Про затвердження Положень про Почесну грамоту, Грамоту та Подяку Знам’янської міської ради.
3.17.    Про надання дозволу на розроблення детального плану території.
3.18.    Про внесення змін до генерального плану та плану зонування території              с. Петрове.
3.19.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність СТРЕТОВИЧУ В.В.
3.20.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ІВАНЕНКО І.Є.
3.21.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність БУЙЛУКУ В.К.
3.22.    Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
3.23.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ГОНТАРЕНКО О.В.
3.24.    Про уточнення площі та затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ГРИГОР’ЄВУ А.О.
3.25.    Про уточнення площі та затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ГОРБУЛЕНКУ С.М.
3.26.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність БАБКІНУ А.О.
3.27.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність БАБКІНІЙ Ю.В.
3.28.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність БАБКІНУ О.Ф.
3.29.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність БАРАНИКУ В.В.
3.30.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ВІННИЧЕНКО А.О.
3.31.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ГЕНІХУ А.В.
3.32.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ОГЕРУ О.Г.
3.33.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ДОВБУШУ В.С.
3.34.    Про надання дозволу на розроблення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність БУЙЛУКУ О.В.
3.35.    Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність АКІМОВІЙ Л.І.
3.36.    Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність БАБІЧ К.К.
3.37.    Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність БУЛЬБІ М.І.
3.38.    Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність КОВТУН Л.Л.
3.39.    Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ЛЯХ В.В.
3.40.    Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ПРОЦЕНКО О.А.
3.41.    Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ФАЛЬКО Н.С.  та ФАЛЬКУ К.О.
3.42.    Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду ВАСИЛЬЄВУ О.А.
3.43.    Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду ДОВЖЕНКО І.А.
3.44.    Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду КОЛОМОЙЦЕВУ Є.О.
3.45.    Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду КОЛОМОЙЦЕВІЙ З.К.
3.46.    Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду ПАВЛЕНКУ О.А.
3.47.    Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду ТЕСЛЕНКО І.В.
3.48.    Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду ТУРКОВУ О.В.
3.49.    Про затвердження технічних документацій щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність.
3.50.    Про внесення змін до пункту 45  додатку до рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 26 лютого 1998 року №85.
3.51.    Пров несення змін до пункту 94 додатку до рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 28 травня 1998 року №249.
3.52.    Про внесення змін до пункту 10 рішення Знам’янської міської ради від 11 квітня 2003 року №322.
3.53.    Про продовження терміну дії договору оренди землі садово-городницькому товариству «»СВІТАНОК».
3.54.    Про вилучення земельної ділянки у ЗАГРАВЕНКА А.Р.
3.55.    Про надання в оренду земельної ділянки ЗАГРАВЕНКО О.А.
3.56.    Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (для подальшого заключення договору оренди землі) ТОВ «Знам’янський торгівельний комплекс «Відродження».
3.57.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність БОРОВІЧЕНКУ Ю.Ю. та МАРКОВІЙ Г.М.
3.58.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ІВАШКІНІЙ Н.В.
3.59.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ІГНАТЮК Н.О.
3.60.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ПОТАЛЬЧУКОВІЙ Л.В.
3.61.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність СУШКОВІЙ П.А.
3.62. Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність МОРОЗУ А.П.
3.63.  Про прийняття у комунальну власність Знам’янської міської  територіальної громади земельних ділянок з державної власності.
3.64.    Про депутатські запити.
Різне.

Засідання постійних комісій міської ради відбудуться 16, 17, 18  серпня 2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень