Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Позачергова XIV сесія Знам’янської міської ради  

Дата: 09.08.2021 08:23
Кількість переглядів: 1243

Фото без описуПід головуванням  Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської відбулося засідання позачергової XIV сесії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

За результатами роботи, внесено доповнення до Програми фінансового забезпечення відзначення визначних подій у місті Знам’янка на 2021 рік, та зміни до рішення міської ради від  24 грудня 2020 року №41 «Про бюджет Знам’янської міської територіальної громади на 2021 рік». Зміни до основного фінансового документа громади внесені на підставі розпорядження Кабінету Міністрів України від 21 липня 2021 року № 822-р «Деякі питання розподілу у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально – економічного розвитку окремих територій»; розпорядження голови Кіровоградської обласної державної адміністрації від 22 липня 2021 року № 523-р «Про затвердження Фото без описупереліку закладів загальної середньої освіти, яким у  2021 році будуть придбані ноутбуки за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на заходи, спрямовані на боротьбу з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками під час навчального процесу у закладах загальної середньої освіти»; листів головних розпорядників бюджетних коштів щодо збільшення та перерозподілу бюджетних призначень. 

Відповідно до прийнятого рішення, у тому числі, збільшено доходи загального фонду бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2 200 000 гривень за рахунок зміни обсягу міжбюджетних трансфертів. Кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій у сумі 2 000 000 гривень будуть спрямовані на реалізацію проекту «Капітальний ремонт дошкільного навчального закладу № 6 "Сонечко", Фото без описувул.Чайковського 27, м.Знам'янка Кіровоградської області. Коригування.», 200 000 гривень – для придбання комплектів меблів, обладнання, устаткування та предметів довгострокового користування для дошкільного навчального закладу № 4 "Ромашка" Знам'янської міської ради. Здійснено перерозподіл видатків бюджету Знам’янської міської територіальної громади відповідно до подання головних розпорядників бюджетних коштів (висвітлення діяльності Знам'янської міської ради та її виконавчого комітету; інвентаризація викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами та розробка документації для отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин; проведення поточного ремонту асфальтного покриття на території КНП "Знам'янська міська лікарня імені А.В.Лисенка"; поточний ремонт  прибудинкових територій багатоквартирних житлових будинків, заїздів, проїздів до житлових будинків тощо).

Фото без описуЗ метою приведення у відповідність Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» окремих положень Статуту комунального некомерційного підприємства "Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Знам’янської міської ради в новій  редакції до нього внесено зміни, а саме: врегульовано питання призначення та звільнення директора підприємства. 

Участь у роботі сесії міської ради взяли 21 депутат міської ради, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів, начальники відділів та управлінь апарату  Знам’янської міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради.

Проводилася он-лайн трансляція засідання. З результатами голосування за проєкти рішень  кожен має можливість ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Міська рада. Протоколи міської ради. Голосування».

Відділ забезпечення діяльності міської ради
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень