Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Планірна нарада 4 серпня 2021 року

Дата: 05.08.2021 17:32
Кількість переглядів: 1038

Фото без опису04 серпня 2021 року Знам’янським міським головою Володимиром СОКИРКОМ було проведено нараду із секретарем Знам’янської міської ради, керуючим справами (секретарем) виконкому, начальниками управлінь, відділів, служб, центрів виконавчого комітету Знам’янської міської ради, керівниками закладів охорони здоров’я та комунальних підприємств міста та ін.

Завідувач інформаційно – аналітичним кабінетом Микола Коноваленко доповів про організацію заходів вакцинації населення на території Знам’янської міської територіальної громади. Було зазначено, що з  початку вакцинальної кампанії та станом на 03.08.2021 року , з регіонального рівня Підприємство отримало 4 види вакцини – AstraZeneca, CoronaVac, Pfizer та Moderna. Вакцинування здійснюється у приміщенні міського Палацу культури (вул. М. Грушевського, 30 з 09.00 до 13.00) у живій черзі.  Незалежно від вакцини, робити щеплення потрібно двічі, за бажанням людині видається свідоцтво про вакцинування.
Фото без описуГоловний спеціаліст відділу молоді та спорту Андрій Сугарей проінформував присутніх про стан реалізації соціальної програми ініціативи Президента України «Активні парки». Станом на сьогодні у місті існує спортивне обладнання, що перебуває у задовільному стані, згідно вимог ініціативи. Згодом на обладнанні будуть встановлені таблички з QR кодами та інформаційний стенд. 
Начальник відділу освіти Людмила КЛИМЕНКО поінформувала присутніх щодо стану виконання заходів з організації якісного харчування у освітніх закладах міста.  Забезпечено поліпшення матеріально – технічної бази за рахунок залишку освітньої субвенції, а саме: для харчоблоків закладів загальної середньої освіти міста придбано нову побутову техніку, сантехніку та меблі. Також, здійснено поточний ремонт харчоблоків навчальних закладів.
Організовано безкоштовне харчування здобувачів освіти пільгових категорій та тих дітей, батьки яких є учасниками або загинули під час АТО, ООС, постраждалими учасниками Революції Гідності, учасниками – добровольцями, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України. 
Фото без описуКерівниками закладів освіти міста посилено контроль за організацією харчування учнів у закладах, забезпечено дотримання санітарно – гігієнічних регламентів і нормативно правових актів під час організації харчування з метою попередження виникнення інфекційних та кишкових захворювань.
Начальник управління соціального захисту населення Алла ВОЛОШИНА доповіла про стан реалізації завдань у сфері соціального захисту населення.  Організація роботи у програмному комплексі «Соціальна програма», у рамках якої до структури ЦНАПу внесені зміни і з 01 вересня 2021 року дві особи УСЗН переходять до ЦНАПу з метою організації прийому громадян та прийняття необхідних документів через програмний комплекс «Соціальна громада». Виплата компенсації фізичним особам,  які надають соціальні послуги, в програмі соціального захисту населення Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2025 роки, передбачено фінансування за рахунок коштів Знам’янської міської територіальної громади. Придбання житла дітям – сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, учасникам АТО/ООС, оздоровлення учасників АТО/ООС, членів сімей загиблих (померлих) учасників АТО/ООС. 
Міський голова Володимир СОКИРКО разом із присутніми на нараді обговорили питання підготовки житлово – комунального комплексу до роботи в осінньо зимовий період.  Було заслухано інформацію від присутніх керівників комунальних підприємств міста, старости с. Петрового Леоніда ШУЛЬГИ та старости смт. Знам’янка Друга Галини ШЕВЧЕНКО про необхідні заходи для здійснення заходів до роботи в осінньо – зимовий період 2021 – 2022 року житлово – комунальним господарством, об’єктами соціальної сфери. Міський голова зазначив, що роботу з підготовки об’єктів житлового фонду, закладів, організацій, установ бюджетної сфери до опалювального сезону 2021 – 2022 років необхідно продовжувати. 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень