Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Шахове королівство

Дата: 02.08.2021 13:51
Кількість переглядів: 986

Фото без опису«Шахове королівство» так цього року назвали організатори свята локацію, де відбувались змагання з шахів. Як завжди на шаховому турнірі вирувала атмосфера напруженої інтелектуальної боротьби. До Дня міста прийшли позмагатися 20 учасників. 

Напередодні Дня міста до відділу молоді та спорту звертався мешканець м.Кропивницького, який виявив бажання взяти участь у турнірі, а на сам турнір прийшов хлопчик який приїхав до бабусі з Чехії, та теж захотів позмагатися. Тож турнір з шахів у Знам’янці став вже міжнародним!

А взагалі, змагання були досить цікавими, адже в шахах нема поділу за віковими чи гендерними ознаками, тож діти змагалися з дорослими та досвідченими гравцями, що дає змогу підвищувати рівень гри. Хочеться відмітити таких гравців як Мінько Неоніла та Назар Громов, вони ще маленькі, але вже брали участь у турнірах міжнародного рівня серед дорослих.

Зазначу, що підходили мешканці міста з дітьми, які не є членами клубу «Біла тура», але мали бажання спробувати свої шахові здібності. Голова шахового клубу Максим КОВАЛЬЧУК передбачив і це, тож бажаючі діти грали поза межами турніру і мали змогу отримати призи.

Цього разу переможцем турніру став Олександр Бойко, друге місце посів гравець що завітав до нас з Кропивницького – Юрій Кияшко, а третє місце виборов Сергій Харченко.  Учасників змагань привітали секретар Знам’янської міської ради Вікторія ЗЕЛЕНСЬКА та начальник відділу молоді та спорту Руслана ЛАДОЖИНСЬКА. Учасники турніру отримали медалі та грамоти від імені міського голови Володимира СОКИРКА, отримав грамоту і наймолодший учасник турніру Назар Громов. Вікторія Володимирівна привітала  гравців з Днем міста та побажала подальших успіхів та перемог.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень