Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Конкурс завершено. Нагородження переможців щорічного огляду-конкурсу на звання «Краща вулиця», «Кращий багатоповерховий будинок», «Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку»

Дата: 02.08.2021 13:15
Кількість переглядів: 926

На виконання рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 22.07.2021 року №204 «Про затвердження результатів щорічного огляду-конкурсу на звання «Краща вулиця», «Кращий багатоповерховий будинок», «Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку» у 2021 році», секретар Знам’янської міської ради Вікторія Зеленська та начальник відділу забезпечення діяльності міської ради Наталія Біліченко завітали до переможців та призерів цьогорічного Конкурсу, привітали та вручили Сертифікати на виконання робіт, а також пам’ятні подарунки.

У номінації «Краща вулиця» сертифікат на виконання робіт за зайняте І місце отримала вулиця В’ячеслава Чорновола, голова квартального комітету – Богдан Кубіцький (призова сума – 50,0 тис. грн.); ІІ місце в даній номінації виборола вулиця Мічуріна (с. Водяне), старший вулиці – Володимир Краєв  ( призова сума – 40,0 тис. грн.), а вул. Харківська (голова квартального комітету – Олена Молчанова), як призер ІІІ місця, отримає нагороду у сумі 30,0 тис. грн.  

У номінації «Кращий багатоповерховий будинок» сертифікат на виконання робіт за зайняте І місце отримав житловий будинок по вулиці Некрасова,1, секретар будинку – Світлана Бойко (призова сума – 50,0 тис. грн.). Призером ІІ місця в даній номінації став житловий будинок №14 по вул. Скирди, секретар будинку – Віталій Михайлов. На ремонтні роботи буде спрямовано 40,0 тис. грн.  

У номінації «Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку» сертифікати на виконання робіт:
на суму 50,0 тис. грн. за зайняте І місце було вручено ОСББ «Світанок-Знам’янка» по вул. Гагаріна,8, голова ОСББ – Володимир Мовчан;
на суму 40,0 тис. грн. за зайняте ІІ місце – ЖБК №3 по вул. Гагаріна,12, голова ЖБК – Наталія Урсаленко;    
на суму 30,0 тис. грн. за зайняте ІІІ місце  - ОСББ «Каштановий» по вул. Михайла Грушевського,20, голова ОСББ – Людмила Тертишна.

Вітаючи мешканців вулиць та будинків, секретар Знам’янської міської ради Вікторія Зеленська відзначила, що тільки спільними зусиллями можливе покращення благоустрою міста, а проведення Конкурсу є одним із факторів розвитку і підтримки ініціативи жителів по належному утриманню вулиць та багатоповерхових будинків, прибудинкових територій за місцем проживання.

Фінансування робіт переможцям та призерам щорічного огляду-конкурсу  на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку" у кожній номінації, визначення виконавців робіт, за погодженням видів робіт із представниками переможців та призерів, буде здійснюватися управлінням містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради ( нач. Микола Нікітін).


Секретар комісії з проведення Конкурсу
Наталія Біліченко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень