Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Напередодні Дня міста, відбулися змагання з гандболу серед ветеранів

Дата: 02.08.2021 13:09
Кількість переглядів: 896

Фото без опису

Напередодні Дня міста, 31 липня відбулися змагання з гандболу серед ветеранів.

До Знам’янської міської територіальної громади завітали команди з міст Кропивницького та Олександрії. Щоправда, команда із Кропивницького була представлена молодими та сильними гравцями яких було подолати дуже складно. Сказати, що ігри були видовищними, а боротьба запеклою – це майже нічого не сказати. Всі матчі були стрімкі та насичені голами та яскравими моментами. Знам’янські гандболісти обіграли команду Олександрії, а от команді Кропивницького поступилися у два м’ячі.

Та недаремно це відбувалося до Дня міста. Під час урочистостей нагородження команд слово взяв Президент Кіровоградської обласної федерації гандболу В’ячеслав Гурський, він подякував організаторам за можливість брати участь в змаганнях такого рівня, зауважив що турнір саме ветеранський, тому вони з командою вирішили передати кубок переможця саме знам’янчанам.

Начальник відділу молоді та спорту Руслана Ладожинська під час нагородження подякувала Володимира Довгаленка, головного тренера команди, за організацію та високий рівень проведення змагань. Учасники були нагороджені кубками, медалями, грамотами Виконавчого комітету Знам’янської міської ради, кращі гравці були відзначені пам’ятними сувенірами.

Тож порадіємо за наш гандбол та побажаємо команді подальших успіхів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень