Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

30 липня Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми

Дата: 30.07.2021 12:45
Кількість переглядів: 967

Фото без описуВ рамках соціального партнерства, та з метою запобігання цьому явищу начальник відділу молоді та спорту Знам’янського міськвиконкому  Руслана Ладожинська відвідала Знам'янську міськрайонну філію Кіровоградського обласного центру зайнятості, де взяла участь в тематичному семінарі  «Торгівля людьми – сучасна форма рабства».

Метою заходу було підвищення рівня інформованості про проблему торгівлі людьми, а також звернути увагу на те, що потрібно зробити щоб убезпечити себе та своїх близьких, які приймають запрошення на роботу, навчання, відпочинок  за кордоном, від небажаних наслідків.

Поки наша держава вчиться захищати своїх громадян вони повинні самі потурбуватися про себе, бути юридично грамотними, знати, де на них може чекати небезпека, учитися на гіркому досвіді інших, вміти себе страхувати і у разі потреби, захищати. 

Учасники семінару переглянули документальний фільм-предосторогу, у якому в доступній для сприйняття формі продемонстровано, як захистити себе, не наскочити на шахрайство, пов’язане з цим жорстоким бізнесом.

Торгівля людьми, як це не жахливо, поширюється в світі. Люди, що потрапили в таку ситуацію, пережили поневіряння, страх та сором, отримали психічну травму, а в багатьох випадках втратили здоров’я. Такі люди потребують допомоги, та не завжди знають куди звернутися.

Всім відвідувачам  були видані друковані інформаційні матеріали на тему: «Протидія торгівлі людьми».

Попереджений  це убезпечений! Тож сподіваємось, що озброївшись інформацією слухачі семінару не потраплять у негаразди пов’язані з «сучасним рабством». 

Якщо у вашому житті трапилася ситуація де ви відчули прояви експлуатації, примусової праці, підневільного стану, не зволікайте, зверніться  за консультацією до відділу молоді та спорту Знам’янського міськвиконкому (каб. №2), або на Кіровоградську обласну гарячу лінію з протидії торгівлі людьми (094) 93-89-087.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень