Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Триває підготовка до святкування 152-річчя Дня міста Знам’янка

Дата: 28.07.2021 17:33
Кількість переглядів: 1280

Фото без описуЗаступник голови організаційного комітету по підготовці і відзначенню Дня міста Знам’янка, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Знам’янської міської ради Лілія Меренкова разом з начальником УМА та ЖКГ Миколою Нікітіним здійснили черговий об’їзд міста.

- Наразі завершені роботи з облаштування клумб по центральній частині міста (навпроти "Ринокторгсервіс", на площі Т.Г.Шевченка). Продовжуються роботи з покосу трави у різних куточках громади. Тривають роботи з нанесення дорожньої розмітки на пішохідних переходах. Роботи з благоустрою громади будуть тривати і надалі - інформує начальник УМА та ЖКГ Микола Нікітін.

Виконавчий комітет Знам’янської міської ради висловлює подяку ВП Знам’янській дистанції колії виробничого підрозділу «Знамянської дирекції залізничних перевезень» регіональної філії "Одеська залізниця" АТ "Укрзалізниця" (кер. Володимир Мєрнов) та ВП Знам’янській дистанцій захисних лісонасаджень регіональної філії "Одеська залізниця" АТ "Укрзалізниця" (кер. Володимир Свірбій) за допомогу у покосі трави.

Шановні жителі нашої громади! Просимо Вас, своєчасно проводити роботи з покосу трави на територіях прилеглих до ваших домогосподарств. Хочемо подякувати всім мешканцям громади, які своєчасно проводять скошування трави на своїх територіях. Завдяки вашій небайдужості наші вулиці будуть виглядати охайними та упорядкованими.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень