Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання робочої групи з ліквідації місць стихійної торгівлі

Дата: 28.07.2021 14:06
Кількість переглядів: 968

Фото без описуПід головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліани Пересадченко 27 липня 2021 року відбулося засідання робочої групи з ліквідації місць стихійної торгівлі. На засіданні розглядалося питання про вжиття дієвих заходів щодо ліквідації    несанкціонованої  (стихійної)  торгівлі  на території  громади  та  покращення  його благоустрою. 

Під   час розгляду  даного питання  вирішено,  вжити  дієві заходи щодо припинення діяльності стихійних ринків та інших несанкціонованих місць торгівлі шляхом проведення рейдових перевірок  та притягнення  порушників  до  адміністративної відповідальності  згідно  з вимогами  чинного  законодавства. Рейдові перевірки плануються розпочати з 01 серпня поточного року.

Також надано доручення керівнику комунального ринку провести  роз'яснювальну роботу серед підприємців, що здійснюють торгівлю з лотків, які знаходяться на земельній ділянці  КП "Знам'янський комбінат комунальних послуг", стосовно того, що торгівля повинна здійснюватися в межах лотка, а не за його межами та  вжити відповідні заходи по усуненню порушень.

Після завершення засідання  відбувся виїзд робочої групи на місця стихійної торгівлі, де заступником міського голови Ліаною Пересадченко та заступником начальника ВП №1 (м.Знам'янка) Кропивницького РУП ГУНП Сергієм Миронюком було проведено з громадянами  профілактичні бесіди та роз’яснення  про неприпустимість торгівлі у невстановлених законодавством місцях та запропоновано перейти на ринки міста.

Відділ економічного розвитку, підприємництва,
промисловості та торгівлі



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень