Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Триває підготовка до святкування 152-річчя Дня міста Знам’янка

Дата: 27.07.2021 17:28
Кількість переглядів: 1023

Фото без описуЗаступник голови організаційного комітету по підготовці і відзначенню Дня міста Знам’янка, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Знам’янської міської ради Лілія Меренкова разом з начальником УМА та ЖКГ Миколою Нікітіним, керівником філії «Знам’янський райавтодор» Леонідом Маковієм, помічником-консультантом народного депутата України Олеся Довгого Анною Трубаченко, директором КДЮСШ Євгеном Гавришевським відвідали міський парк відпочинку.

Лілія Іванівна зауважила на необхідності поточного ремонту асфальтобетонного покриття у міському парку відпочинку. Також, окремо звернула увагу на аварійний стан окремих дерев у парку. Не оминула своєю увагою і стан виконання робіт з облаштування території міського стадіону.

- Днями у міському парку відпочинку розпочнуться роботи з поточного ремонту асфальтобетонного покриття. Тривають роботи з покосу трави у центральній частині міста, на міських кладовищах. Роботи з покосу трави будуть тривати і надалі у інших мікрорайонах громади, - інформує начальник УМА та ЖКГ Микола Нікітін.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень