Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Здійснено об’їзд міста

Дата: 26.07.2021 17:00
Кількість переглядів: 1028

Фото без описуЗаступник голови організаційного комітету по підготовці і відзначенню Дня міста Знам’янка, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Знам’янської міської ради Лілія Меренкова разом з начальником УМА та ЖКГ Миколою Нікітіним здійснили об’їзд міста.

За більш ніж дві години члени організаційного комітету, з метою огляду стану благоустрою, об’їхали усі мікрорайони громади. Під час обстеження визначилися з переліком необхідних робіт, аби підготувати святкування Дня міста на належному рівні.

Не оминула своєю увагою Лілія Іванівна і стан виконання робіт на Привокзальній "Віршованій" алеї». 

- Наразі завершені роботи з демонтажу застарілої тротуарної плитки і розпочаті роботи зі встановлення перебрику для монтажу нової тротуарної плитки з використанням фігурних елементів мощення, - інформує начальник УМА та ЖКГ Микола Нікітін.

Спілкуючись з бригадою виконавців робіт, Лілія Іванівна ще раз наголосила, що Знам’янським міським головою Володимиром Сокирко взято під особистий контроль роботи з реконструкції алеї і вони повинні бути завершені до 22 серпня 2021 року.

Наступною зупинкою став міський парк відпочинку, де вже традиційно відбудуться основні міські заходи на святкуванні Дня міста 1 серпня 2021 року.

Оглянувши локації, визначені для організації свята Лілія Іванівна висловила свої зауваження та надала стислі терміни для їх усунення відповідальним особам. Також, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету проінспектувала стан виконання робіт з облаштування майданчика за соціальним проектом "Активні парки – локації здорової України", який за ініціативи Президента України Володимира Зеленського спрямований на організацію оздоровчої рухової активності громадян.

За підсумками здійсненого об’їзду Лілія Меренкова надала конкретні доручення щодо  більш дієвої підготовки міста до святкування свого 152-річчя. Зокрема, на здійснення своєчасного покосу трави,  вивозу сміття зі сміттєвих майданчиків, облаштування прибудинкових територій.

- Наше завдання ? стежити за тим, щоб місто було чистим і прибраним не тільки напередодні визначних дат, а щоб усім нам було приємно в ньому жити кожного дня», - зазначила керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Знам’янської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень