Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Мистецькі вихідні у Знам’янській міській територіальній громаді тривають

Дата: 26.07.2021 16:05
Кількість переглядів: 1096

Фото без описуСпекотні "Мистецькі вихідні" відбулися!. Обіцяна танцювальна вечірка для молоді розпочалась з невеличкого опитування молоді міста стосовно дозвілля в літній період, а потім традиційне "Вгадай мелодію". Трохи стемніло і активнісь на танцмайданчику вже зашкалювалювала. Та коли мова пішла про День міста, молодь відгукнулася і всі разом долучилися до флешмобу, який і подарували місту. Запалали вогники і залунав "Знам’янський вальс". 

24 липня в Знам’янській юнацькій бібліотеці відбулася літературна зустріч з молодою письменницею Кіровоградщини, журналісткою, волонтеркою – Вікторією Семененко.  Письменниця презентувала дві свої книги «Так як є» та «Вона першою все сказала», також розповіла про те де вона черпає натхнення для написання своїх творів, де бере героїв своїх історій. На згадку Вікторія Семененко подарувала бібліотеці свої книги.

Малювання на асфальті - популярний вид вуличного мистецтва. Для різноманітності літнього відпочинку, працівники центральної бібліотеки запропонували своїм користувачам конкурс «Фантазії літа». За допомогою кольорової крейди юні художники зобразили своє бачення літньої пори.

В суботу в бібліотеці-філії №3 відбулося бібліотурне «Літо з книгою». Маленькі читачі приймали участь у книжковій вікторині, відгадували літературних героїв, розповідали уривки улюблених книг.

Чергові «Мистецькі вихідні» для бібліотеки-філії №2 ознаменувалися заходом літературний подіум «Ця книга шукає свого читача». Працівниці селищної книгозбірні запропонували переглянути односельцям нові надходження з фонду. Сподіваємося, знайомством з першого погляду цей захід не завершиться та запропоновані книжки найближчим часом потраплять до формулярів небайдужих читачів бібліотеки.

До бібліотеки-філії №1 завітали маленькі читачі, щоб прийняти участь у літніх читаннях "Стежками улюбленої книги". Діти мали змогу відпочити у затишній атмосфері та відправитися в захоплюючу подорож по сторінках улюблених книг. 

24 липня міський краєзнавчий музей представив виставку світлин «Атлети України в Олімпійських Іграх» біля МПК, яка присвячена відкриттю ХХХІІ Літніх Олімпійських Ігор та участі українських атлетів в олімпійських змаганнях.

На перегляд кінофільму до літнього кінотеатру Будинку культури смт Знам’янка Друга прийшло небагато глядачів, але були серед присутніх і сім’ї, і закохані парочки, і весела компанія юнаків та дівчат. І всі дружньо дивились веселу комедію.

Відділ культури  і туризму
виконавчого комітету Знам’янської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень