Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

На Знам’янщині пробація та правова допомога поговорили про права громадян

Дата: 20.07.2021 09:53
Кількість переглядів: 437

Фото без описуДнями, в приміщенні Знам’янського бюро правової допомоги головний спеціаліст безоплатної правової допомоги Альона Волохова провела клієнтам пробації лекцію-бесіду на тему: «Основні права громадян та доступ до безоплатної правової допомоги».

За мету даного заходу поставлено підвищення рівня правової освіти категорії осіб, які вступили в конфлікт з законом та можливість вчасно їх захистити.

Альона Волохова зазначила, що  взаємодія та співпраця з органами пробації є важливою для значної кількості установ та організацій, оскільки вони зацікавленні в першу чергу допомогти уразливим верствам населення аби в подальшому не допустити росту злочинності на території громад, тому важливо знати в яких ситуаціях та до кого потрібно звертатися за допомогою. 

Слід наголосити, що  подібні заходи проводяться на постійній основі як самостійно працівниками Знам’янського органу з питань пробації, так і спільно з іншими установами та організаціями, адже  є доволі важливим наявність знань як самих прав громадян, так і методів їх захисту, щоб не переступати межу дозволеного. 

Марина Марула,
начальник Знам’янського МРВ філії
Державної установи «Центр пробації» в 
Кіровоградській області 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень