Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 20.07.2021 08:40
Кількість переглядів: 884

Фото без опису22 липня 2021 року о 09.00 год, відповідно до розпорядження Знам’янського міського голови Володимира Сокирка від 16 липня 2021 року № 121, у сесійній залі міської ради за адресою: м. Знам’янка, вул. Михайла Грушевського,19, ІІ поверх відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

На розгляд виносяться наступні питання:

Про видачу дублікату свідоцтва про право власності на квартиру.
Про видачу дублікату свідоцтва про право власності на квартиру .
Про влаштування  малолітніх дітей: на цілодобове перебування  до КЗ «Знам’янська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради». 
Про влаштування малолітнього на цілодобове перебування  до КЗ «Знам’янська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради».
Про влаштування малолітнього, неповнолітньої на цілодобове перебування до КЗ «Знам’янська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради».
Про влаштування неповнолітнього на цілодобове перебування  до КЗ «Знам’янська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради».
Про влаштування  неповнолітнього на цілодобове перебування  до КЗ «Знам’янська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради».
Про влаштування неповнолітнього на  цілодобове перебування  до КЗ «Знам’янська  спеціальна школа Кіровоградської обласної ради».
Про влаштування  малолітніх дітей: на цілодобове перебування  до КЗ «Знам’янська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради».
Про влаштування  малолітнього , на цілодобове перебування  до КЗ «Знам’янська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради».
Про надання одноразової допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку.
Про розгляд звернення приватного виконавця виконавчого округу Кіроградської області.
Про фінансово-господарську діяльність комунального некомерційного підприємства «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» Знам'янської міської ради за 1 квартал 2021 року.
Про фінансово-господарську діяльність комунального некомерційного підприємства "Знам'янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Знам'янської міської ради за 1 квартал 2021 року.
Про затвердження результатів щорічного огляду-конкурсу на звання «Краща вулиця», «Кращий багатоповерховий будинок», «Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку» у 2021 році.
Про затвердження результатів загальноміського конкурсу «Гордість міста» до  Дня міста Знам’янка.
Про затвердження звіту  про виконання перспективного плану роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради за ІІ квартал 2021 року.
Про  визнання переможця конкурсу з визначення автомобільних перевізників на  міських  автобусних маршрутах загального користування Знам’янської міської територіальної громади по об’єкту конкурсу №1.
Про  визнання переможця конкурсу з визначення автомобільних перевізників на  міських  автобусних маршрутах загального користування Знам’янської міської територіальної громади по об’єкту конкурсу №2.
Про стан розгляду звернень громадян, що надійшли до виконавчого комітету Знам’янської міської ради протягом І півріччя 2021 року.
Про проведення безоплатного капітального ремонту житла.
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 26.11.2020р. № 262 "Про затвердження плану-графіку відстеження результативності дії діючих регуляторних актів-рішень виконавчого комітету та Знам’янської міської ради на 2021 рік".
Про визнання таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету від 14 червня 2017 року №156.
Про розгляд заяви фізичної особи-підприємця Абдулаєва Заурбека Ярагійовича щодо надання дозволу на виїзну торгівлю хлібобулочними та кондитерськими виробами.
Про розгляд заяви фізичної особи-підприємця Шовкопляса Сергія Миколайовича щодо надання дозволу на тимчасове розміщення дитячих атракціонів та святкової торгівлі під час святкування Дня міста. 
Про розгляд заяви фізичної особи-підприємця Скогарєва Олега Юрійовича щодо надання дозволу на тимчасове розміщення дитячих розважальних атракціонів  та об’єктів торгівлі під час святкування Дня міста.
Про зміну статусу квартир житлового будинку у м. Знам’янка.
Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень