Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Мистецькі вихідні у Знам’янській міській територіальній громаді тривають

Дата: 19.07.2021 16:31
Кількість переглядів: 1055

Фото без опису"Мистецький вихідний" 17 липня, МПК провів в стилі танцювального ретро-вечора "Згадаймо роки молодії!". Обов’язковим на цьому заході було - танцювати. Танцювати і згадувати світлу пісенну творчість років минулого століття.

Згадували пісні та крилаті фрази з кінофільмів, грали в "Вгадай мелодію", а ще танцювали під мелодії, які дарував присутнім Заслужений гармоніст України Анатолій Дєліст’янов, неймовірні запальні пісні від Ольги Флорінцевої, солістки хору "Джерело" Локомотивного депо (кер.В.Кулик) і танцювальний майстер-клас"Твіст" від ведучої В.Кравченко (зав.відділом дозвілля та роботи з молоддю МПК). 

Міський краєзнавчий музей в цей час презентував виставку світлин «Таємниці старовинних будинків м.Знам’янки», що відобразила найстаріші і порівняно молоді знакові будівлі Знам’янки – пам’ятки містобудування та історії. А також представив гру-розмальовку «Чарівна подорож містом залізничників» для самих найменших відвідувачів.

Біля  Будинку культури смт. Знам’янка Друга, цього ж вечора  відбувся вечір відпочинку «Середина літа». Приємно, що до нас завітали не тільки молодь селища, а й гості різного віку. 

В центральній бібліотеці цими вихідними   кожен  знайшов  справу до душі.  Учасники  ігрової програми  «Everybody dance», почерпнули оригінальні рухи і просто розважилися під сучасну музику. Інші теж не сумували: малювали, розгадували кросворди, дивилися мультфільми.

В юнацькій бібліотеці пройшла мультвікторина «Мандруємо Диснейлендом», де діти мали змогу перевірити свої знання щодо назв диснеївських мультфільмів. За кожну правильну відповідь вони отримували заохочувальні солодкі призи. За бажанням дітей бібліотекар Бабіна О.М провела майстер-клас з виготовлення паперових метеликів. Наприкінці заходу діти з задоволенням переглянули диснеївський мультик «Книга джунглів». Захід пройшов цікаво і весело.

Проводячи бібліопосиденьки «Нам з книгою призначена зустріч» бібліотекар філії №3 розповідала про користь читання  та запропонувала незвичайну книгу,  яка вчить саме читати  - «27 причин читати книгу» Порхун Ірини. Потім разом зіграли в гру «Хто зверху», малювали, читали та ін..

Цього разу в бібліотеці-філії №2 організували книжкове асорті «На хвилі читацьких захоплень». Анонс  книг  проходив  біля бібліотеки, на свіжому повітрі. Література була вибрана для широкого кола читачів. Особливий акцент бібліотекарі робили на україномовну літературу.   

Відділ культури і туризму 
виконавчого комітету Знам’янської мііської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень