Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

XIII сесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання

Дата: 19.07.2021 15:58
Кількість переглядів: 1156

Фото без описуПід головуванням  Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської 16 липня 2021 року відбулося засідання XІІІ сесії Знам’янської міської ради  Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

До початку пленарного засідання було проведено спільне засідання постійних комісій міської ради. За результатами розгляду, до поряду денного тринадцятої сесії міської ради було рекомендовано додатково включити проєкт рішення «Про затвердження Програми підтримки локальних ініціатив у Знам'янській міській територіальній громаді на 2021 рік».

На початку пленарного засідання депутати вшанували хвилиною мовчання загиблих знам'янчан у зоні АТО.

Слова привітання з днем народження пролунали для депутатів Ольги Бойчук, Тетяни Іваськів, Олега Тітарєва, які відсвяткували їх напередодні.

За результатами роботи десятої сесії міської ради затверджено 68 рішень, у тому числі 49 з питань регулювання земельних відносин та 6 депутатських запитів.

Враховуючи пропозиції постійних комісій міської ради, та пропозиції, що надійшли під час обговорення проекту рішення, внесено зміни до бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2021 рік.

Депутати підтримали внесення змін до Положення про Громадський бюджет Знам’янської міської територіальної громади та доповнень до Програми підтримки житлового фонду та благоустрою Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2023 роки.

Також, міською радою прийнято 2 рішення з питань надання в оренду нерухомого майна комунальної власності Знам’янської міської територіальної громади, а саме: надано фінансовому управлінню Знам’янського міськвиконкому в оренду частину адміністративної будівлі по вул. Михайла Грушевського, 17; включено до Переліку першого типу потенційний об’єкт оренди, частину нежитлового приміщення загальною площею 85,2 кв.м. (кімната № 2-10 – 21,10 кв. м., кімната № 2-11 – 11,40 кв.м., кімната  № 2-12 – 29,40 кв. м., площа загального користування – 23,3 кв. м.) розташованого за адресою: м. Знам'янка, вул. Михайла Грушевського, 17.

Затверджено 3 положення, а саме: про відділ організаційно-кадрової роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради; про відділ ведення Державного реєстру виборців Знам’янської міської ради; про службу у справах дітей виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

Крім того, депутатами міської ради затверджено план заходів з підготовки та проведення соціального проєкту “Активні парки-локації здорової України” у Знам’янській міській територіальній громаді та Програму підтримки локальних ініціатив у Знам'янській міській територіальній громаді на 2021 рік. Затверджено зміни до розпорядження міського голови від 18 лютого 2016 року № 8 «Про перейменування вулиць та провулків м.Знам’янка».

На сесії міської ради розглянуто та затверджено звернення депутатів Знам`янської міської ради VIII скликання до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України  стосовно збереження виробничих підрозділів на території міста.
Прийнято рішення, яким створено цільовий благодійний фонд  «Благоустрій Знам’янської міської територіальної громади» та затверджено Положення про нього.

Підтримано 6 депутатських запитів, більшість з яких стосуються питань житлово-комунального господарства та благоустрою міста.

Не набрали необхідної кількості голосів 4 проєкти рішень - всі з питань регулювання земельних відносин.

Участь у роботі сесії міської ради взяли 20 депутатів міської ради, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів, начальники відділів та управлінь апарату  Знам’янської міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради.

Проводилася он-лайн трансляція засідання. З результатами голосування за проєкти рішень  кожен має можливість ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Міська рада. Протоколи міської ради. Голосування».

Відділ забезпечення діяльності міської ради 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень