Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту

Дата: 14.07.2021 11:15
Кількість переглядів: 1048

Фото без описуЗа участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської, відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту (голова Володимир Джулай).

Комісією розглянуто питання, що запропоновані до розгляду на черговій тринадцятій сесії міської ради (крім питань регулювання земельних відносин). За результатами роботи, рекомендовано додатково включити до порядку денного чергової сесії міської ради проєкт рішення «Про затвердження Програми підтримки локальних ініціатив у Знам'янській міській територіальній громаді на 2021 рік».
Обговорюючи питання внесення змін до бюджету, депутатами рекомендовано доручити виконавчому комітету Знам’янської міської ради вивчити питання запровадження пілотного проєкту «Харчування дітей» у НВК "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей" (ввести до штатного розпису посаду повара та організовувати харчування дітей власними силами, без залучення суб’єктів підприємницької діяльності). 
Фото без описуКомісією рекомендовано винести на розгляд міської ради й інші питання порядку денного, що стосувалися оренди майна комунальної власності, затвердження положень про окремі структурні підрозділи виконавчого комітету Знам’янської міської ради тощо.
Під час розгляду питання, що стосується профілю роботи комісії та включено до її плану роботи на липень, а саме: «Про розвиток матеріальної бази закладів спорту та аматорських і професійних груп і секцій в громаді» депутати заслухали інформацію начальника відділу освіти Людмили Клименко, поставили запитання посадовиці та погодилися з необхідністю аналізу стану матеріально-технічної бази спортивних споруд на території громади та пошук шляхів фінансування їх оновлення, використовуючи як кошти місцевого, обласного та державного бюджетів, так і кошти грантів, інвесторів, меценатів. Запропоновано на наступному засіданні комісії заслухати звіт про стан розвитку спорту в місті за 2021 рік. 
Відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради доручено підготувати звіт про використання цільових коштів на розвиток спорту та позашкільної освіти в громаді. 
За результатами роботи надано висновки та рекомендації комісії, які направлено відповідальним виконавцям для розгляду.
Участь у роботі комісії взяли депутати міської ради - члени постійної комісії  з питань охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту Володимир Джулай, Світлана Бойко, Оксана Войчишина, Сергій Пашко, Вікторія Гмиріна, Олег Тітарєв, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліана Пересадченко та  Олег Гребенюк, начальники відділів та управлінь апарату  Знам’янської  міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради.    

    Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень