Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Заходи до Дня Рибалки

Дата: 10.07.2021 20:59
Кількість переглядів: 1262

Фото без опису10 липня біля міського ставка "Копанка" відбулися загальноміські заходи приурочені до Дня Рибалки.

Організаторами заходу виступили: виконавчий комітет Знам’янської міської ради, Знам’янська громадська організація "Спортивно-патріотична асоціація "СЛАВЯН", Знам’янська громадська організація "Жіночий Дзен".
Вже з самого ранку до святкової локації приїхали рибалки з усієї громади, щоб позмагатися у вправності рибної ловлі вудкою. У конкурсі взяло участь близько 30-ти учасників. 
З вступним словом до присутніх звернулася керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Знам’янської міської ради Лілія МЕРЕНКОВА:
- Сьогодні, після створення нашої громади, ми вперше організовуємо подібний загальноміський захід, але міська влада зацікавлена у тому, щоб він став щорічним! Бажаю сил і наснаги у вашій нелегкій, але благородній справі, щоб ваші снасті ніколи не були порожніми і завжди приносили щедрий улов успіху, щастя, міцного здоров'я.
Фото без описуСекретар Знам’янської міської ради Вікторія ЗЕЛЕНСЬКА привітала учасників змагань від імені міського голови Володимира СОКИРКА і від себе особисто та зазначила, що рибальство це не лише спорт, а й стан душі та побажала спортивного азарту та душевної рівноваги від єднання з природою. Вікторія Володимирівна побажала рибалям вдалих уловів у всіх сферах життя.
Після підбиття підсумків улову, учасникам було вручено грамоти та подарунки. Лілія Іванівна вручила призи та грамоти виконавчого комітету Знам’янської міської ради, їх отримали: наймолодший рибалка – Софія Флоринцева, найповажніший рибалка – Володимир Никлонський, та найяскравіший рибалка – Артем Артеменко.
По справжньому святкову атмосферу створив творчий колектив міського Палацу культури, який просто "запалив" присутніх своєю цікавою театралізованою ігровою програмою "Ловись рибка". Так, усі присутні зустрілися з Нептуном і Золотою Рибкою, проявили свою кмітливість і спритність у цікавих конкурсах та отримали приємні подарунки.
Також кожен бажаючий міг взяти участь у майстер-класі із плетіння купальських віночків, поцілити мішень із лука та насолодитися справжньою рибацькою юшкою, кашею та узваром.
Наприкінці свята діти поласували морозивом від міського голови Володимира СОКИРКА. Сподіваємось, що свято залишило задоволеними усіх.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень