Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Тринадцята сесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання

Дата: 06.07.2021 16:31
Кількість переглядів: 927

Фото без опису16 липня 2021 року о 09.00 год., відповідно до розпорядження Знам’янського міського голови Володимира Сокирка від 6 липня 2021 року № 33 "Про скликання  тринадцятої cесії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання" у сесійній залі міської ради за адресою: м. Знам’янка, вул. Михайла Грушевського,19, ІІ поверх відбудеться чергова тринадцята сесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

На  розгляд сесії виносяться наступні питання: 

Про звернення депутатів Знам’янської міської ради восьмого скликання до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України  стосовно збереження виробничих підрозділів на території міста.
Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №41 «Про бюджет Знам’янської міської  територіальної громади на 2021 рік».
Про надання фінансовому управлінню  Знам’янського міськвиконкому в оренду частини адміністративної будівлі по вул.Михайла Грушевського,17.
Про включення потенційного об’єкту оренди до Переліку першого типу.
 Про внесення змін до Положення про Громадський бюджет Знам’янської міської територіальної громади.
Про реалізацію соціального проєкту «Активні парки-локації здорової України» у Знам’янській міській територіальній громаді.
Про внесення доповнень до Програми підтримки житлового фонду та благоустрою Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2023 роки.
Про створення цільового благодійного фонду «Благоустрій Знам’янської міської територіальної громади» та затвердження Положення про цільовий благодійний фонд «Благоустрій Знам’янської міської територіальної громади».
Про затвердження змін до розпорядження міського голови від 18 лютого 2016 року №8 «Про перейменування вулиць та провулків м.Знам’янка».
Про затвердження Положення про відділ організаційно-кадрової роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради.
Про затвердження Положення про службу у справах дітей виконавчого комітету Знам’янської міської ради.
Про затвердження Положення про відділ ведення Державного реєстру виборців Знам’янської міської ради».
Про вилучення земельної ділянки у ШАМІНА С.В.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ТАРАНУ А.О.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність РЯБОВІЙ Н.М.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ОСББ «ЗЕЛЕНИЙ  ДВІР-9».
Про вилучення земельної ділянки у НІКОЛЕНКО М.О.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність НІКОЛЕНКО Л.Г.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ВИХРЕСТЮК Г.Д.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність РЯБОВОЛУ Л.О.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність КРЮК А.А.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ЛУЦЮК Я.О.
Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність КОРНІЙЧУК Г.М.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ГРИЦАЙ Ю.В.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ЧЕРВАНЬ Н.В.
Про уточнення площі та затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність МОРОЗ  Л.В.
Про уточнення площі та затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність МОСКАЛЕНКУ М.С.
Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність НЕДАШКІВСЬКІЙ Т.П.
Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ПОГРІБНОМУ Ю.В.
Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність САМЧУКУ М.М.
Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ТЕСЛІ В.В.
Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ТЕСЛІ Н.Л.
Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду  КОЛОМОЙЦЕВУ Є.О.
Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду   КОЛОМОЙЦЕВІЙ З.К.
Про затвердження технічних документацій щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність.
Про уточнення площі та видачу документів підтверджуючих право власності на земельну ділянку ОГІЄВИЧУ О.Х.
Про уточнення площі та видачу документів підтверджуючих право власності на земельну ділянку ДЯДЕНКО Г.П.
Про продовження терміну дії договору оренди землі садово-городницькому товариству «СВІТАНОК».
Про продовження терміну дії договору оренди землі ЯРЕМАЧЕНКО Г.І.
Про вилучення земельної ділянки у ІВАНЧЕНКА С.П.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду ІВАНЧЕНКО Т.І., ІВАНЧЕНКУ М.С. та ІВАНЧЕНКО О.С.
Про вилучення земельної ділянки у ТЮПИ І.І.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо  встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду КРАМАРУ О.В.
Про вилучення земельної ділянки у АТ «РАЙФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ».
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ХАНІЄВІЙ Н.Д.к.
Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність СОРОЦІ К.Ю.
Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 130,0 кв.м для набуття права оренди шляхом продажу на аукціоні.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки площею 30,0 кв.м для набуття права оренди шляхом продажу на аукціоні.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки площею 30,0 кв.м для набуття права оренди шляхом продажу на аукціоні.
Про затвердження  технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі )на місцевості) у власність ДОРОНІНІЙ Н.М.
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ПАВЛОВУ А.М. та ПАВЛОВІЙ О.Ю.
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ГРИЦАЙ Ю.В.
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ДЕРЕВ’ЯНКУ А.А.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ХОЛЯВІНСЬКОМУ В.М.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ЧОРНОМУ С.М.
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність БУДЮК І.О.
Про уточнення площі та затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність УЖВЕНКО О.О.
Про уточнення площі та видачу документів підтверджуючих право власності на земельну ділянку МАТЮШИНЦЮ Ю.І.
Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність КОРЖАВІНУ С.В.
Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність КРЮКУ С.В.
Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність БАБКІНІЙ Н.О.
Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність БАБКІНІЙ Ю.В.
Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ЧУМАКОВІЙ Н.М.
Про депутатські запити.
Різне.

Засідання постійних комісій міської ради відбудуться 12-13 липня 2021 року
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень