Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відділ поліції №1(м.Знам’янка) Кропивницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області запрошує

Дата: 01.07.2021 13:32
Кількість переглядів: 1102

Фото без описуВідділ поліції №1(м.Знам’янка) Кропивницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області запрошує активних, охочих, зацікавлених мешканців міста взяти участь в заходах з нагоди святкування Дня національної поліції  в Україні. 

Це одне з нових офіційних державних і професійних свят України. Свято було встановлено в Україні «Ураховуючи значення та роль Національної поліції України у виконанні завдань із охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтриманні публічної безпеки і порядку…» згідно з Указом Президента України «Про День Національної поліції України» від 9 грудня 2015 р. № 693/2015, та відзначалося спочатку 4 серпня — у день підписання Президентом Закону України «Про Національну поліцію»

Цьогоріч проведення заходів в Знам’янській міській територіальній громаді заплановано на 11.00 год 02 липня 2021 року на території Міського парку відпочинку за програмою:

  • демонстрація службового автомобіля з використанням сирени та проблискових маячків;
  • демонстрація засобів індивідуального захисту та захисту активної оборони;
  • демонстрація зразків вогнепальної зброї.

Кожен охочий зможе сісти до службового авто та відчути себе на мить  поліцейським.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень