Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 30.06.2021 16:54
Кількість переглядів: 1010

Основним завданням комісії з питань захисту прав дитини є сприяння забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров'я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток.

29.06.2021 року під головуванням керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Знам’янської міської ради Лілії Меренкової було проведено чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. 

Було розглянуто 5 питань, які стосувалися: надання висновку про доцільність позбавлення батьківських прав батька; надання висновку щодо доцільності відібрання малолітніх дітей у батьків без позбавлення їх батьківських прав; надання дозволу на звернення/реалізацію житлового будинку з господарсько-побутовими будівлями та спорудами, а також можливість проживання дитини в цьому будинку; надання одноразової допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку. 

Під час розгляду вищезазначених питань приймалися до уваги насамперед потреби дітей та ставлення батьків до виконання батьківських обов`язків. За результатами розгляду прийняті відповідні рішення, які направлені на забезпечення соціально-правового захисту малолітніх та неповнолітніх дітей.

Служба у справах дітей виконавчого
комітету Знам'янської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень