Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Знам’янська міська територіальна громада відзначила День молоді

Дата: 29.06.2021 11:26
Кількість переглядів: 1120

Фото без опису27 червня на площі біля міського Палацу культури відбулися міські заходи до Дня молоді. 

На мешканців і гостей громади чекала насичена святкова програма. Вже з 17 години запрацювали цікаві локації від бібліотекарів громади,  "Містечко громадських організацій", де кожен знам’янчанин міг не тільки поспілкуватися з представниками громадських організацій громади, а й ближче познайомитися з напрямками їх діяльності.  

Доволі жваво булі і на локації, де члени Молодіжної ради при виконавчому комітеті проводили свою першу акцію, а саме "Опитування щодо потреб молоді Знам’янської міської територіальної громади". Слід відмітити, що кожен із учасників опитування автоматично міг брати участь і у призовії лотереї. Не оминали увагою знам’янчани і різноманітні яскраві фотозони.

Творчо і креативно підійшли до святкування Дня молоді працівники міських бібліотек. Привертала увагу надзвичайна і неординарна фотозона  «#читаю і всім раджу!»,  яскраво оформлений книжковий мікс «Прокачай мозок» та змістовний літературний гороскоп. Знам’янчани залюбки позували, фотографуючись, переглядали нові книжки і цікавилися своїм гороскопом з літературними героями.

Зі словами вітання до всіх присутніх звернувся керуючий справами (секретар) виконкому Лілія Меренкова:
-    У нашій громаді дуже активна молодь, ми пишаємося цим і завжди готові підтримувати ваші починання. Свято молоді особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху. Тож бажаю вам творчої енергії, натхнення і життєвих перемог!

Зі святом Дня молоді знам’янчан і гостей громади привітала помічник Народного депутата України Олеся Довгого Анна Трубаченко.
-    Молодість – це той час, коли можна відкривати нові горизонти. Бажаю хороших можливостей і відмінних перспектив. Ідіть до своїх цілей, досягайте вершин і ставайте щасливими Бажаю щоб ваші серця завжди "палали" так само, як і наш святковий подарунок для вас.

Продовжилося свято показовими виступами з брейкінгу від школи "Mix of Steps", концертно-розважальною програмою "Мрій, твори, дій", яку підготував творчий колектив міського Палацу культури.  Зі сцени демонструвались модні молодіжні колекції від імідж - центру "Ольга"з м. Кропивницького, лунали сучасні українські молодіжні пісні, глядачів радували запальними танцями хореографічні колективи Центру дитячої та юнацької творчості. 

Родзинкою свята став подарунок від Народного депутата України Олеся Довгого, а саме: яскраве вогняне шоу. Шаленими оплесками знам’янчани і гості громади супроводжували виступ артистів.

Завершилося свято драйвовою "Битвою діджеїв".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень