Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Виконавчий комітет Знамянської міської ради запроваджує новий молодіжний пізнавально-навчальний проєкт "Мандруємо з насолодою!"

Дата: 27.06.2021 12:59
Кількість переглядів: 1056

Фото без описуЗа ініціативи Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, виконавчий комітет Знамянської міської ради запроваджує новий молодіжний пізнавально-навчальний проєкт "Мандруємо з насолодою!".

Як зазначає керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Знам’янської міської ради Лілія Меренкова:
- Мета проєкту полягає у знайомстві Знам’янської молоді з майстрами давніх українських ремесел, які працюють на території Знам’янської міської територіальної громади і прилеглих територій. Окремо хочеться подякувати ПП "Орбіта", ФОП "Постика С.М." за вирішення питання щодо безкоштовного Фото без описупроїзду для дітей.

- Сподіваємось, що проєкт буде продовжуватися і надалі, адже на нашій території живуть і працюють талановиті майстри, знайомство з якими піде тільки на користь нашому підростаючому поколінню, - підкреслили секретар міської ради Вікторія Зеленська.

Так, напередодні відзначення Дня молоді діти з багатодітних родин, учні загальноосвітніх навчальних закладів громади, представники Молодіжної ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради відвідали пасіку у с.Веселий  Кут, де її господарі Василь Безай і Володимир Лимаренко познайомили дітей із таємницями такої цікавої професії, як бджоляр – медових справ майстер.

Фото без описуЗавітавши на пасіку всі присутні одразу поринули у світ бджільництва. Разом з Володимиром Володимировичем та Василем Володимирович учасники екскурсії побачили бджіл у вуликах, мед в сотах,  робочих бджіл, трутнів і бджолину королеву (матку). Самостійно спробували роздмухати димар та познайомилися з іншими інструментами бджільництва.

Також не можна не відмітити, що шлях до пасіки пролягав по таким чудовим місцям нашого краю, що просто не можливо не зупинитися, щоб помилуватися мальовничими краєвидами. 

По завершенні екскурсії всіх  присутніх пригостили  смачною кашею. А насолодою екскурсії стало домашнє молочко із запашним медом від господарів пасіки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень