Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Урочисті заходи з нагоди відзначення 25-ї річниці Конституції України

Дата: 25.06.2021 14:24
Кількість переглядів: 1238

Фото без опису25 років тому Україна підтвердила своє прагнення розбудувати незалежну, демократичну державу. В нашій країні вперше за її історію був прийнятий  Основний закон України – Конституцію.

Напередодні відзначення 25-ї річниці Конституції України біля приміщення виконавчого комітету Знам’янської міської ради відбулися урочистості заходи.

Вітаючи присутніх секретар міської ради Вікторія Зеленська,  відзначила важливість цінностей та свобод, які зазначені в Конституції України. 

«Я бажаю кожному з нас терпіння та віри в те, що з кожним новим роком, з кожним новим поколінням наша країна ставатиме кращою і міцнішою, такою, яку ми та весь світ буде вважати правовою європейською державою», - зазначила у своєму виступі секретар Знам’янської  міської ради.

Під час урочистостей Вікторія Володимирівна вручила кращим знам’янчанам  відзнаки Знам’янської міської ради.  

Грамотою Знам`янської міської ради за зразкове виконання службових обов’язків та   з нагоди відзначення 25-ої річниці Конституції України було нагороджено:

·ЧОБАНЮК Наталію Олександрівну, головного спеціаліста відділення військового обліку та бронювання солдатів і сержантів запасу Знам’янського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки;
·САДОВНИЧУ Наталію Владиславівну, головного спеціаліста командування   Знам’янського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Оголосили Подяку Знам`янської міської ради  за зразкове виконання службових обов’язків та   з нагоди відзначення 25-ої річниці Конституції України:

·ПРИХОДЬКО Ользі Анатоліївні, головному спеціалісту командування   Знам’янського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Оголосили Подяку Знам`янської міської ради  за вагомий особистий внесок у забезпечення суверенітету і територіальної цілісності української держави, за мужність і героїзм, виявлені під час виконання бойових завдань в зоні проведення антитерористичної операції на Сході України та з нагоди 25-ої річниці Конституції України:
·    БРАГІНУ Роману Олександровичу, учаснику АТО/ ООС ;
·    БАЄВУ Олександру Михайловичу, учаснику АТО/ ООС
·    ГЕНКУЛЕНКУ Олексію Юрійовичу, учаснику АТО/ ООС .

Для присутніх прозвучало музичне вітання від керівника студії вокального співу «MELOS»  міського Палацу культури Руслана Павловського.

По завершенню урочистих заходів керівництво громади поклало квіти до пам’ятника Т.Г.Шевченка
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень