Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 24.06.2021 13:33
Кількість переглядів: 1068

Фото без описуПід головуванням міського голови Володимира Сокирка  22 червня  пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 18,  затверджено   16 проєктів  рішень.

Рішенням виконавчого комітету зобов’язано Знам’янське міжміське комунальне підприємство “Бюро технічної інвентаризації“ видати  дублікати свідоцтв  про право власності на    житлові будинки  та  на  квартиру; прийняті рішення щодо здійснення правочинів з житлом, де користувачами і власниками є малолітні та неповнолітні діти; призначено піклувальника над особою, яка постійно потребує стороннього догляду.

Заслухано звіти про підсумки роботи господарського комплексу міста в осінньо-зимовий період 2020/2021 року та підготовку його до стабільного функціонування в осінньо-зимовий період 2020/2021 року: керівника комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг» Олега Чернявського, директора Знам’янського ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Олега Рябова, начальника відділу культури і туризму Світлани Бабаєвої, начальника управління соціального захисту населення Алли Волошиної, директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  м. Знам’янка Тетяни Костікової, в.о. директора КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В. Лисенка» Знам’янської міської ради Ігоря Муравського, директора КНП «Знам’янський міський центр надання первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради Руслана Пушкаренка, начальника відділу освіти Людмили Клименко  та інформацію заступника начальника управління  містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради Марини Берлової, виконавчий комітет Знам`янської міської ради відмітив, що в цілому осінньо-зимовий період роботи господарського комплексу міста пройшов організовано і злагоджено, без суттєвих порушень у функціонуванні мереж водо-, газо- і електропостачання. Системи життєзабезпечення населення працювали у штатному режимі. Під час опалювального сезону 2020/2021 року звернень щодо відсутності водопостачання внаслідок перемерзання трубопроводів водопостачання не надходило. Затверджено план заходів з підготовки до опалювального сезону 2021/2022 року по об’єктам. Надано доручення   міського голови керівникам підприємств, установ та організацій щодо  завершення робіт і проведення заходів з підготовки до опалювального періоду 2021/2022 року  у повному обсязі до 01 жовтня 2021 року.

Фото без описуРозглянуто лист  сільського голови Суботцівської сільської ради Знам’янського району Кіровоградської області, з урахуванням потреб населення у стоматологічному  обслуговуванні, необхідності належної якості такого обслуговування, своєчасності та доступності, ефективного використання матеріальних, трудових та фінансових ресурсів, внесено зміни до штатного розпису комунального некомерційного підприємства «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради,   шляхом збільшення на одну штатну одиницю лікаря – стоматолога. 

У зв’язку з початком реалізації Програми Президента України «Велике будівництво» та початком реалізації проекту «Реконструкція дошкільного навчального закладу № 7 «Козачок» корпус № 2 по вул. Чайковського, 15 у м. Знам’янка, Кіровоградської області», надано дозвіл на зміну дислокації відділення велосипедного спорту Знам’янської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи (у зв’язку з початком реалізації проекту)   з корпусу № 2 дошкільного навчального закладу № 7 «Козачок», що розташований за адресою: вул. Чайковського, 15, м. Знам’янка  у приміщення навчально-виховного  комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» за адресою:  м. Знам’янка, вул. Героїв Крут 31, площею 115,5 м2.

Розглянуто заяву громадянина та надано  дозвіл на встановлення комплексу тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності загальною площею 150,0 кв.м. по вул. Привокзальна, 11-Г у м. Знам’янка в межах земельної ділянки, яка знаходиться у нього  в оренді, цільове призначення: для розміщення об’єкту комерційного призначення.

Розглянуто  звернення  приватного підприємця  та надано дозвіл  на проведення масового заходу свята «Морозива»  28 червня 2021 року у  міському парку відпочинку.

На виконання вимог рішення Знам’янської міської ради від 18 червня 2021 року №405 «Про внесення змін до рішення міської ради від 27.01.2021 р. № 47 «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів»» та з метою упорядкування штатних розписів апарату управління Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради,   внесено з 01.09.2021 р. наступні зміни до штатного розпису управління соціального захисту населення виконавчого комітету Знам’янської міської ради: виведено  посаду головного спеціаліста відділу прийому громадян та прийняття рішень у кількості 2 штатних одиниць; введено посаду головного спеціаліста-адміністратора  Центру надання адміністративних послуг у кількості 2 штатних одиниць.

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень