Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики, гласності, законності та правопорядку

Дата: 16.06.2021 16:49
Кількість переглядів: 985

За участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської, відбулося засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності,  регламенту, етики, гласності, законності та правопорядку (голова Оксана Перемот).

Комісією розглянуто питання, що запропоновані до розгляду на черговій одинадцятій сесії міської ради. 

Під час розгляду проєкту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року № 41 «Про бюджет Знам’янської міської територіальної громади на 2021 рік», члени комісії детально обговорили зміни, що пропонуються та отримали відповіді щодо підстав для їх внесення від начальника фінансового управління О.Лепетко.

Члени комісії заслухали начальника відділу економічного розвитку, підприємництва, промисловості та торгівлі І. Кузіну по проєктах рішень щодо встановлення  єдиного податку для першої та другої груп платників єдиного податку, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, транспортного податку, туристичного збору, про передачу майна, активів та зобов’язань Знам’янської Другої селищної ради та Петрівської сільської ради.

З метою здійснення повноважень щодо управління об’єктами комунальної власності, а саме: нежитловою будівлею (адміністративне приміщення колишньої Знам’янської Другої селищної ради по вул. Перспективна, 51 у смт. Знам’янка Друга) та нежитловими приміщеннями та об’єктами, розташованими за адресою м. Знам’янка, проспект Шкільний, 5, комісією рекомендовано включити в порядок денний проекти рішень «Про  передачу приміщень комунальної власності в оперативне управління».

Крім того комісією заслухано директора КНП «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги Знам’янської міської ради Р. Пушкаренка з питань  затвердження звіту про виконання фінансового плану підприємства за I квартал 2021 року та затвердження фінансового плану підприємства на 2021 рік у новій редакції. За результатами обговорення рекомендовано відповідні проекти рішень винести на розгляд сесії.

На засіданні постійної комісії також було розглянуто  питання, що стосувалося житлово-комунального господарства міста - «Про хід виконання Програми енергоефективності  м. Знам’янка на 2019-2022 роки за 2020 рік та затвердження Програми енергоефективності Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2025 роки». За результатами обговорення рекомендовано до сесії доопрацювати та внести до неї відповідні зміни.

За результатами роботи, рекомендовано додатково включити до порядку денного чергової сесії міської ради чотири проєкти рішень, а саме: «Про внесення доповнення до рішення міської ради від 16 квітня 2021 року № 248»; «Про надання дозволу на списання основних засобів Петрівської сільської ради»; «Про  укладення  договору на використання комунального майна»; «Про затвердження експертної оцінки вартості комунального майна». 

Після обговорення комісією рекомендовано зняти з розгляду сесії проєкт рішення «Про передачу приміщення комунальної власності в оперативне управління» (приміщення міського краєзнавчого музею) по вул. Глібко, 28 – В, в м. Знам’янка Кіровоградської області.

За результатами роботи комісією надано висновки та рекомендації.

Начальник відділу земельних питань управління земельних ресурсів, екології, благоустрою та надзвичайних ситуацій А. Грицюк  ознайомила присутніх з проектами рішень, що є профільними  для постійної комісії, а саме: встановлення плати за землю на території Знам’янської міської територіальної громади;  врегулювання земельних відносин; надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність; затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність; надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність; уточнення площі та видачу документів підтверджуючих право власності на земельну ділянку. За результатами розгляду питань регулювання земельних відносин членами комісії надано пропозиції  щодо винесення проектів рішень на розгляд сесії.

Участь у роботі комісії взяли депутати міської ради - члени постійної комісії  з питань депутатської діяльності,  регламенту, етики, гласності, законності та правопорядку Оксана Перемот, Наталія Клименко, Ірина Зіньковська, Світлана Бабаєва, Ігор Крижановський, заступники міського голови, начальники відділів та управлінь апарату  Знам’янської  міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради.    

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень