Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Презентовано програму локальних ініціатив, яка впроваджується на території Знам'янської міської територіальної громади Фондом "Об'єднання" за підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки в Україні в рамках Transition Promotion Program

Дата: 14.06.2021 09:46
Кількість переглядів: 996

Фото без описуЗаступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Ліана Пересадченко, начальник відділу інфраструктури та інвестиційного розвитку Ігор Учанєв і депутат Знам’янської міської ради VIIІ скликання, голова громадської організації "Центр громадських ініціатив - РАЗОМ" Тетяна Захарчук з 09 по 11 червня 2021 року презентували на територіях старостинських округів смт Знам'янка Друга, с.Петрове та в м.Знам'янка програму локальних ініціатив, яка впроваджується на території Знам'янської міської територіальної громади Фондом "Об'єднання" за підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки в Україні в рамках Transition Promotion Program.

Під час виїзних презентацій, ініціативних жителів громади було ознайомлено з можливістю реалізації власних соціальних проєктів за грантові кошти. Надано роз’яснення що таке проєкт соціальної дії. Розглянуто складові етапи успішного проєкту та умови і вимоги до написання грантової заявки.

В рамках реалізації програми розвитку локальних ініціатив буде проведено грантовий конкурс серед громадських організації та ініціативних жителів громади, які реалізують власні соціально-значимі проєкти. 

На території нашої громади буде підтримано 4 соціальні проєкти вартістю 50,0 тис.грн. кожний.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень