Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергова одинадцята сесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання

Дата: 04.06.2021 15:28
Кількість переглядів: 1042

Фото без опису18 червня 2021 року об 09.00 год., відповідно до розпорядження Знам’янського міського голови Володимира Сокирка від 4 червня 2021 року № 25 "Про скликання  одинадцятої cесії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання" у сесійній залі міської ради за адресою: м. Знам’янка, вул. Михайла Грушевського,19, ІІ поверх відбудеться чергова одинадцята сесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

На  розгляд сесії виносяться наступні питання: 

Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №41 «Про бюджет Знам’янської міської  територіальної громади на 2021 рік».
Про звернення депутатів Знам’янської міської ради восьмого скликання до Кабінету Міністрів України стосовно врегулювання проблемних питань оновленого механізму отримання житлових субсидій.
Про звернення депутатів Знам’янської міської ради восьмого кликання до Верховної Ради України щодо спрощеної процедури підготовки до приватизації об’єктів, як державної, так і комунальної власності.
Про внесення змін до рішення міської ради від 27.01.2021 р. №47 «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів».
Про встановлення єдиного податку для першої та другої груп платників єдиного податку на території Знам’янської міської територіальної громади.
Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Знам’янської міської територіальної громади.
Про встановлення туристичного збору на території Знам’янської міської територіальної громади.
Про встановлення транспортного податку на території Знам’янської міської територіальної громади.
Про    передачу  майна, активів та зобов’язань Знам’янської Другої селищної  ради. 
Про    передачу  майна, активів та зобов’язань  Петрівської  сільської ради. 
Про надання відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради в оренду частини адміністративної будівлі по вул.Михайла Грушевського,17.
Про передачу приміщення комунальної власності в оперативне управління.
Про передачу приміщення комунальної власності в оперативне управління.
Про передачу приміщення комунальної власності в оперативне управління.
Про затвердження звіту про виконання фінансового плану підприємства за 1 квартал 2021 року КНП  «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради.
Про затвердження  фінансового плану КНП Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради на 2021 рік у новій редакції.
Про надання дозволу на розроблення детального плану території.
Про внесення змін щодо назви вулиці.
Про хід виконання  Програми енергоефективності м.Знам’янка на 2019-2022 роки за 2020 рік та затвердження Програми енергоефективності Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2025 роки.
Про затвердження Положення про управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради.
Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Знам’янської міської ради.
Про встановлення плати за землю на території Знам’янської міської територіальної громади.
Про вилучення земельної ділянки у ЛАЙТАР М.М.
Про врегулювання земельних відносин.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність ОХРІМЕНКО І.І.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність ЮРЧЕНКУ О.О.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ЛАЙТАР Л.П.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність СЕМЕНКОВІЙ В.В.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ЗАМУЛІ С.В.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність МОРОЗУ А.П.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність БАБІЧУ С.В.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ДІБРОВІ В.І.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ЖУК О.В.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність МАРТИНЕНКО О.С.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність НІКІТІНІЙ І.А.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність РЕДЬКУ В.В. та ЗАЙЦЕВІЙ Я.О.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність УСАЧОВІЙ Г.В.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ХОРОЛЕНКО Г.І.
Про уточнення площі та видачу документів підтверджуючих право власності на земельну ділянку ОХРІМЕНКО Л.В., ОХРІМЕНКУ І.В., ОХРІМЕНКУ В.І. та ОХРІМЕНКО І.І.
Про внесення змін до пункту 18 додатку до рішення Знам’янської міської ради від 21 грудня 2005 року №755.
Про продовження терміну дії договору оренди землі КОВАЛЮ В.М.
Про надання згоди на поділ земельної ділянки ТОВ «ГЕОІД».
Про вилучення земельної ділянки у ЛОБАНОВА О.М.
Про надання в оренду земельної ділянки ТОВ «ЗАДОР».
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність БУДЮК І.О.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ШВЕЦЮ М.П.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність СТУПОВУ Є.А. та СТУПОВІЙ Ю.С.
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ГЕРАСИМЧУК А.Ф.
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ДЕСЯТНИКУ О.І.
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність КАНЦЕР Г.І.
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність КОВАЛЬЧУКУ М.Т.
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність МАРИНУ А.М.
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ШУЛЬЗІ Г.М.
Про відмову в затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ГЕНІХ В.М.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність СЕМЕНКОВІЙ Т.М.
Про уточнення площі та видачу документів підтверджуючих право власності на земельну ділянку  ДУРГАРЯНУ А.А.
Про внесення змін до рішення сесії Знам’янської Другої селищної ради від 25 квітня 2018 року №335.
Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність СЕМЕНКОВІЙ С.І.
Про відмову у внесення змін до рішення сорок четвертої сесії Знам’янської  Другої селищної ради сьомого кликання від 03 квітня 2019 року №525 «Про повторний розгляд заяви (клопотання) в добровільному порядку про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для особистого селянського господарства гр.Лук’янченко В.Ф. з урахуванням висновків суду апеляційної інстанції».
Про депутатські запити.
Різне.

Засідання постійних комісій міської ради комісій з розгляду питань порядку денного відбудеться 14-15 червня 2021 року


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень