Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Мистецький світ Країни дитячих талантів

Дата: 03.06.2021 16:47
Кількість переглядів: 1420

Фото без описуЩороку 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Найбільше щастя у світі - посмішка дитини, тому що діти - наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Ми живемо та працюємо для того, щоб дарувати нашим дітям різнобарвне та щасливе дитинство.

Саме в такий святковий день в Центрі дитячої та юнацької творчості Знам’янської міської територіальної громади відбулося радісне та світле свято дитинства під назвою «Країна дитячих талантів»: лунала музика, привітно зустрічала гостей виставка декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва; на локаціях: «Юні майстрині», «Дивосвіт», «Фантазія», «Територія творчості», «Юний художник» проводили свої майстер-класи керівники гуртків декоративно-прикладного та образотворчого мистецтв; діти залюбки майстрували та вишивали, клеїли та ліпили, вирізали та малювали. Ніхто не сумував, адже для кожного знаходилася улюблена справа.

Учасниками святкового дійства – гала-концерту, за підсумками проведення Фестивалю мистецтв «Країна дитячих талантів», стали найяскравіші номери учасників та творчих колективів, а саме:

зразковий художній хореографічний колектив сучасного танцю, «Екстраверт» (керівники Марина Стукаленко, Катерина Костікова та Юліана Ставицька); 
зразковий художній хореографічний колектив бального танцю, "Перлина" (керівник Наталія Залєвська); 
хореографічний колектив естрадного танцю «Конфетті» (керівник Марина Демків);
хореографічний колектив естрадного танцю , «Сузір'я» (керівник Олена Андрєєва).
вокальний спів: Туркова Аліна, Бацан Надія, Єременко Аліна, Минько Неоніла.

Гала-концерт завершено нагородженням учасників Фестивалю мистецтв «Країна дитячих талантів» за підсумками відбіркових етапів, які тривали протягом двох днів – 25 та 26 травня за номінаціями: хореографічне мистецтво, вокальне мистецтво, образотворче мистецтво, декоративно-прикладне мистецтво та оригінальний жанр.

З вітальним словом цього дня до учасників заходу та присутніх, під час церемонії нагородження, яку з нетерпінням чекали учасники Фестивалю, адже це той момент, коли їхні труди та творіння були заслужено нагороджені, звернулися: головний спеціаліст відділу освіти Попова Тетяна Миколаївна та директор центру дитячої та юнацької творчості Подвиженко Геннадій Іванович.

Одним із хвилюючих моментів свята цього дня в центрі дитячої та юнацької творчості стало вручення свідоцтв про позашкільну освіту.

Теплі обійми педагогів, приємні спогади та незабутні враження від часу, проведеного у творчому колі колективу, назавжди залишаться у пам’яті та серці кожного вихованця, хто щодень торкався світу творчості, нестримності думки, вічного пошуку та мистецької вишуканості. 

Фестиваль та гала-концерт цьогоріч завершено, але творчість не має кордонів та обмежень, а відтак, новий день відкриє ще незвідані горизонти, спонукаючи до нових пошуків та злетів, втілення не реалізованих ідей та задумів мистецького світу.


Відділ освіти



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень