Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Пізнавальний квест

Дата: 03.06.2021 16:42
Кількість переглядів: 967

Цікаву і захоплюючу квест-гру для дітей  5-А класу НВК «Знам’янська ЗШ I-IIIст. №2-ліцей» провели бібліотекарі бібліотеки-філії №3. Ця квест-гра сприяла  поповненню літературного багажу учнів казками, загадками, створенню умов для розвитку пам’яті, мислення, творчого потенціалу. Захід носив розважальний і пізнавальний характер.

Ведучі заходу пояснили дітям умови  квест-гри. Діти  дізналися, що їм доведеться пройти різні цікаві станції на яких потрібно буде виконувати різні завдання.  Подолавши ці завдання, вони зможуть отримати картки з ключами, які повинні допомогти розгадати необхідне ключове слово. Але таку картку з ключем теж треба зуміти знайти. 

Розділившись на  на 2 команди  вирушили в пригоди по карті квесту, на якій були такі станції: «Літературний гамбургер», «Цікаві тексти», «Кросворд», «Слідопит»,  «Лабіринт», «Пазли», «Ребус», «Майстер клас» та інш.

Було дуже весело, цікаво, пізнавально і захоплююче. Всі отримали масу позитивних емоцій і висловили надію на участь в таких квестах на різні теми і далі.

Відділ культури і туризму 
виконавчого комітету Знам’янської міської ради 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень